Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok, mennyire...

Mit gondoltok, mennyire igénytelen, ha nőként évek óta ugyan azt a 7-7 (tél/nyár) felsőt váltogatom?

Figyelt kérdés
Látszik az anyagon, hogy nem új, pl kifakult, megnyúlt. De nem szakadt/bolyhos. Ma az egyik ismerősöm megjegyzést tett, hogy miért nem veszek már új ruhákat. Ti ki szoktátok dobni az ilyen ruhákat?

2023. ápr. 29. 13:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én beszereznék pár új darabot mivel az nem szép látvány ha látszik a ruhán,hogy agyon van mosva,szakadt,bolyhos.
2023. ápr. 30. 12:54
 12/15 anonim ***** válasza:
16%

Ha ilyen nagyon mintás darabokról van szó, akkor fura nagyon.

Ha fehér, piros, fekete stb alapdarabokról van szó, akkor sztem nincs vele baj.

2023. máj. 4. 10:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne baj, ha mintás, de jó állapotban van? Nekem rengeteg ruhám van, de ha tetszik, akkor sem válok meg a régitől, pláne ha egyedi darab. Ha nem is hordom mindig, de néha napján fel szoktam venni a régieket is. Szerintem nincs ezzel semmi probléma.
2023. máj. 4. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát eléggé igénytelen
2023. máj. 4. 14:21
 15/15 anonim ***** válasza:

#13 nekem is sok ruhám van, van ami nálam is régebb, innen-onnan, barátnőktől "örökölt darabok"

azért, mert akkor talán jobban feltűnik, hogy 7 felsőt forgat a kérdező minden héten + mintás felsőket sokkal nehezebb kombinálni dolgokkal, hogy nem úgy tűnjön, hogy 7 outfitet váltogat csak

-> egy fehár hosszú ujjas felsőt fel lehet venni kb akármilyen egyberuha alá, akármilyen farmerrel meg farmer/fekete/mintás szoknyával, de a nagyon mintás dolgokat nem, így rá van kényszerítve, hogy ugyanazokat a darabokat ugyanazokkal kelljen hordjania, nem tud kombinálni

egy ruhatárba kellenek alapdarabok, de ha csak 7 felsője van, akkor jobb ha azok alapdarabok

2023. máj. 6. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!