1/14 anonim 

válasza:

Attól függ hol viseled. Nyilván táborba ahol 10 másik lánnyal alszol egy hálóba, ne ebbe legyél.
Hálószobába szerintem okés. De nyilván ez ízlés kérdése. Az én párom szereti ha valami extra van a tangákba (mint pl. itt a színe).
2/14 anonim 

válasza:

Nem ciki, de nem túl ízléses szerintem
3/14 anonim 

válasza:

Mivel normális esetben nem látják, hogy milyen bugyi van rajtad, így nem ciki, sem ez, sem más bugyi.
Nekem nem tetszik az ilyen csík tanga, nem szeretem.
5/14 Pillér2 

válasza:

Semmi baj nincs vele, én is csak csipkét hordok, van ugyanilyen cérnás is. Vedd meg, ha tetszik.
6/14 anonim 

válasza:

Hétköznapi hordásra nem alkalmas, nem higiénikus.
Randira, hálószobába belefér.
7/14 anonim 

válasza:

Izgalmas, ha a bugyi hátul kivillan a nadrágból.
9/14 anonim 

válasza:

Ha hasonlóan tré a segged akkor elég ciki. De ha edzőtermi segged van akkor azon még ez is jól áll.
10/14 anonim 

válasza:

#9 szeretnél is te ilyen segget csókolgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!