Hány évesen kezdtetek el melltartót hordani? Most mekkorák a melleitek? Hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 09:36
1/5 anonim válasza:
Már 10 évesen elkezdtem hordani ilyen sport topp szerűségeket, mert úgy láttam a melltartó viselés a menő (haha).
Aztán rendesebbet talán 7. vagy 8. osztály körül - emlékszem nagyon vágytam már egy rendes vassal tartó szivacsora, mert szintén... azt hittem menő.
A többi kérdésre nem válaszolok. Az első kérdést még megértem hogy informatív jellegű lehet egy mai tininek aki nem tudja mikor kezdje el a melltartóviselést. A másik kettő nyilván perverzió amihez semmi közöd.
2/5 anonim válasza:
9 évesen kezdtek nőni. 10 évesen már melltartót hordtam. 13 évesen már D kosarast kellet hordanom. Most F kb. 25N
3/5 anonim válasza:
Én sajnálom, hogy túl divatos lett a melltartó... Nincs is annál szebb, mikor egy tizenéves lány mellei késként metszik a félszűk felsőt.
4/5 anonim válasza:
Én általánosban sose hordtam. Középiskolában kezdtem el hordani, de akkor sem rendszeresen. Volt egy szép melltartóm, azt hordtam alkalmakra, ha olyan volt a ruha, ami átlátszik. Kis top fazonút hordtam hétköznap, ha a ruha megkívánta. De legtöbbször nem hordtam. Amióta dolgozom, azóta hordom rendszeresen. Bár utálom. De azt még jobban utálom, ha bámulnak. Pedig nem nagy (75/B), de azért átlátszik legalább a körvonala vagy a bimbó szinte minden ruhában.
5/5 Metionin válasza:
14-15 évesen rám kényszerítette anyám de semmi mellem nem volt. Gimiben próbálkoztam ilyen merevítés nélküliekkel a legkisebb méretekből de feladtam, sport topokat hordtam míg be nem jött a bralette, azóta azt és sport topot hordok felváltva, ha meg olyan a ruha, akkor semmit. Minimális mellem van, az A kosarat sem tölti ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!