Vinted-en a vevőnek szüksége van az e-mail címemre?
Figyelt kérdés
Eddig senki nem jelezte, hogy meg kellett volna adniuk az eladó e-mailjét, ezért nem értem a helyzetet. A vevő küldött képet, hogy az oldalon kérték az címemet, én pedig naivan le is írtam volna neki, azonban mikor elküldtem volna, a Vinted figyelmeztetett, hogy személyes adatokat ne adjak meg. Szerintetek csalóval van dolgom2023. ápr. 23. 14:19
2/5 anonim válasza:
Kamu! Millió ilyen poszt született már mindenhol!
3/5 anonim válasza:
Nem adunk meg email címet! Sokan panaszkodnak, hogy a vinteden átveréssel találkoztak. Nekem minden eladásom és vételem rendben bonyolódott le. 1x próbálkoztak email cím kéréssel- jót röhögtem. Azért van az aplikáció, hogy azon keresztül biztonságosan lebonyolítható legyen a tranzakció.
4/5 anonim válasza:
Csaló. Csak spamaket akar neked küldeni.
5/5 anonim válasza:
Igen, sajnos. A vevőnek nincs szüksége az e-mail címedre az utaláshoz. Tényleg ne adj meg ilyen adatokat, soha. Sajnálom, hogy már a Vinteden is sok a csaló, így marad a Vatera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!