Kényelem vagy divat, ti mit csinálnátok a helyemben?
3 nappal ezelőtt a csizmám nagyon csúnyán feltörte a sarkamat, feljött a bőr és vízhólyagos is, nehezen tudok menni, de csak akkor fáj, ha hozzáérek az adott területhez.
Nem sokára ki kell mozdulnom a kollégiumból, órákra menni, meg bevásárolni, viszont itt a kollégiumban csak 2 cipőm van, az utcai csizmám, ami feltörte a lábamat, és egy edzőcipő. Az edzőcipőm az kényelmes, abban nem fáj annyira, viszont utcai viselethez nem néz ki jól, elég furcsán mutatna, ha farmerral, és kabáttal felvenném. Egy tipikus vaskos, kissé ronda, de kényelmes cipő.
De ha a csizmát veszem fel, akkor nagy valószínűséggel nagyon fájni fog minden egyes lépés és mégjobban feltöri a lábamat.
Mit csináljak, vegyem fel a jól kinéző csizmát, és viseljem el a fájdalmat, hogy minden egyes lépés olyan lesz, hogy sírni tudnék, vagy pedig vegyem fel az edzőcipőt, ami kényelmes lesz, de az összkép hüyén fog kinézni?
Vedd a kényelmeset.
Én láttam egyetem alatt minden sz@rban órára járni embereket.
Az edzőcipő az lótúró, voltak a karon emberek akik rendszeresen törölközővel a fejükön jöttek, meg befőttes üvegből kávéztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!