Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a legkényelmesebb...

Melyik a legkényelmesebb cipő, ami alkalmas munkára, napi szintű sétákra?

Figyelt kérdés
Bár hivatalban, irodán dolgozom, viszonylag sokat kell a munkahelyen belül ide-oda mennem, valamint gyalog járok boltba, dolgozni. Ezt a napi kb. 1-1,5 óra sétát a cipők 98%-a egyszerűen már nem tudja kezelni... A Deichmannos cipőim, amik simán kerülnek 15 ezerbe, 3 havonta mennek tönkre. Habár nekem egyáltalán nem tetszenek a sportcipők, már ez sem érdekel, csak ne fájjon a talpam nap végén. A régi Nike cipőm sajnos 10 év után feladta, tavaly a hasonló korú Adidas is, de nagyon sokáig bírták, kényelmesek voltak. Azóta viszont minden töri a lábam, vízhólyagot csinál, szerintem túlságosan szétállnak a kislábujjaim. Tyúkszemmel is küzdök, mindig visszajön, mert szorít a cipő. Ajánlották a Sketchers cipőt, mondván annál kényelmesebb nincs, de nekem pár óra után fáj benne a talpam és rossz érzés, hogy egyáltalán nem támasztja meg a lábam, bokám. Úgy érzem, ezek a cipők arra vannak kitalálva, hogy az ember az autóból kiszállva sétáljon 50 métert, de az már extrém igénybevételnek minősül, ha az ember járni is akar benne néha. Elképzelni nem tudom, mit csinál az, aki nem irodában dolgozik, hanem eladó, vendéglátós, gyári munkás stb. Már a gerincem is megviselik a rossz cipők és fáj a hátam is néha tőlük. Létezik olyan cipő, amiben 8-10-12 óra viselés után sem fáj semmim, és nem nyomorítja meg a kislábujjam? Olyan 25 ezer körül tudnék rászánni.

2023. ápr. 18. 23:51
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kimaradt, 25 éves nő vagyok, kb 10 kiló túlsúllyal, munkahely szerencsére engedi a sportcipőket.
2023. ápr. 18. 23:52
 2/2 anonim válasza:
100%

Én a Skechers, Reebok, Caprice vastagabb talpú, kényelmes, sportosabb cipőit nagyon szeretem.

Nekem az nagyon fonos, hogy a talprésze ék alakú legyen, ne teljesen vízszintes. tehát a sarkam magasabban legyen picit mint a lábujjaim, nem tudom érthető-e :).

2023. ápr. 19. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!