Sheinről akarok rendelni, de érkezés napjának hétvégi napok is meg vannak adva, kézbesítenek hétvégén is?
Ez attól függ mennyire jó fej a futár és kihez kerül a csomagod. A legtöbb esetben Express One szállít, de néha DPD. Én személy szerint mindkettőt szeretem, mindkettőnek korrekt a futárja aki hozzánk jár.
De sok ismerősöm panaszkodik rájuk és vannak olyanok akik valamiért nem kapnak értesítőt a kézbesítés napjáról vagy ilyensmi.
De! Ha kapsz értesítőt, akkor két opciód van mindkét futárcég esetében: át tudod irányítani a napot vagy épp át tudod irányítani egy csomagpontra.
Ha nem kapsz értesítőt (bár személy szerint nem tudom felfogni, hogy ez hogy történhet másoknál, én mindig kapok), akkor mikor hív a futár, megmondod, hogy egy héten belül mikor lenne neked jó/ vagy megint csak a csomagpontos opció.
Hetvegen nem szallitanak.
Vagy elotte nap kalsz emailt es meg at tudod iranyitani pl csomaglontra
Vagy megprobalja masnap is
Vagy visszakuldi a feladonak es visszakapod a penzt.
Nekem eddig 2x volt hogy atiranyitottam csomagpontra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!