Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz lenne egyetemre...

Nagyon gáz lenne egyetemre felvenni egy jó minőségű Puma melegítő szettet?

Figyelt kérdés

Kaptam a születésnapomra egy melegítő szettet amely feltételezem nem 2 forint volt azért és nem szeretném tipikusan itthon hordós ruhának befogni.

Így arra gondoltam, hogy akár egyetemre is simán elmennék benne, főleg így tavasszal.

Szerintetek nagyon ízléstelen dolog lenne vagy teljesen rendben van?

2023. ápr. 16. 00:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
94%

"Nálunk volt professzor is melegítőben."

6-os vagyok. Én sem vágom magam kosztümbe, ha egy előadást tartok. Az idősebb kollégákat csodálom, akik képesek mindig öltönyben, nyakkendőben megjelenni úgy hogy semmi különösebb alkalom nincs, csak bejöttek dolgozni. Én általában sima vászoncipó, farmer, póló, hidegebb időben pulcsi szettben szoktam órát tartani. Ha vizsgáztatok, esetleg konferanciaelőadást tartok, akkor azért kicsípem magam, a hétköznapoknál csinosabban próbálok öltözni. A melegítőt nem szeretem magamon, még itthon sem. Nekem nincs is, még egy macinacim se. De akin jól áll, 18-20 évesen, miért ne hordhatna ilyet?! Engem abszolút nem zavar.

2023. ápr. 17. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!