Hol lehet kapni itthon extrább (szexisebb), minőségi fehérnemű szetteket?
Páromat szeretném meglepni valami különlegessel, mert amúgy a hétköznapokon egyszerű kényelmes-sportos fehérneműt hordok, de utalt már rá hogy megnézne valami vadabban is, viszont totál el vagyok veszve, H&M-en kívül sosem vettem ilyesmit
Olyat keresek, ami négyrészes szett (melltartó, bugyi, harisnyatartó, combharisnya), csipkés, ízléses hatást kelt, és viszonylag jó minőségű. Nem baj, ha darabonként árulják, nem szettben, de összeillők legyenek... Tudom, hogy ez nem olcsó dolog, de max kb 30-40e-t tudnék rászánni az egészre.
Kicsit keresgettem már, de amikre tippeltem volna, mert ismert márkák, látom a reklámokat plakáton (Tezenis, Intimissimi, Triumph), ott nem sokat találtam 1-2 félét max, és egyik sem az igazi... Victorias Secret elérhetetlenül drága nekem, felnőtt "játékboltokban" találtam még, de azok kicsit közönségesek, meg félek, hogy gagyi minőség.
Hol érdemes ilyet keresni BP-en? Legjobb az lenne, ha lenne honlap, ahol látom a választékot, de van bolt, ahol élőben is meg tudom nézni.
Berakok pár insta posztot, ilyesmit keresek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!