Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ez a cipő?

Milyen ez a cipő?

Figyelt kérdés

Főleg nőtársaim véleménye érdekel, mert nekem annyira nincs érzékem a ruhákhoz, cipőkhöz. Egy csinosabb darabot keresek sportcipő helyett tavaszra, kora nyárra, ami hétköznapokra, de alkalmakra is megfelelő lenne. Mi a véleményetek?

[link]

[link]

[link]

2023. ápr. 12. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ez egy szép letisztult darab. Az viszont közel sem biztos, hogy kényelmes lesz ezzel az orral, de összhatásilag nyújtani fog.

Ha egy picit elegánsabb és csinibb hatást akarsz akkor viszont egy 2-3 centivel magasabb sarkút válassz.

2023. ápr. 12. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az orra miatt én sem javasolnám. De jól néz ki
2023. ápr. 12. 17:16
 3/8 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem kinézetre semmi gond nincs vele, klasszikus darab. Viszont az orra alatt nagyon vékony a talp, emiatt lehet, hogy kényelmetlen lesz.
2023. ápr. 12. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Városra kiruccanásra tavaszzal éppen jó lesz.
2023. ápr. 12. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Szép, de nálam ez távol áll a hétköznapi cipőtől mert nem tűnik kényelmesnek. De ha nem sétálsz sokat, akkor lehet jó.
2023. ápr. 12. 18:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak voltak, ment a zöld! Igazából olyat keresek, ami hétköznap akár egy farmerral is megállja a helyét, plusz ha elmegyek a barátnőimmel vacsizni vagy akár munkahelyi rendezvényen is jó lehet, kicsit elbizonytalanított, hogy kényelmetlen lehet. Még a loafereket nézegettem, ami talán ebből a szempontból jobb lehet, de azok meg jól gondolom, hogy nem mennek ilyen csinosabb ruhákhoz, igaz?:(

[link]

[link]

2023. ápr. 12. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egy loafer is megy akár egy csinos ruhához, csak nyilván az nem nyújtja a lábat, nem adja azt a pluszt amit egy magassarkú. De alapvetően nem néz ki rosszul ruhával. Mondjuk nem feketét vennék talán, hanem valami halványabb, semlegesebb színt. Vagy balerinát, csak nem teljesen laposat mert az a lábnak sem jó.

A magassarkú is tud amúgy kényelmes lenni, csak amit linkeltél valahogy pont nem tűnik annak. Nekem pl van egy Easy Street márkájú, na az olyan mintha felhőkön lépkednék. De mondjuk az nyitott orú, mert engem sokszor az orr rész nyom legjobban. Az a baj, hogy sokszor ami kényelmes az nyanyás, pl a Rieker meg a hasonló kényelmi márkák is gyártanak magasabb sarkú cipőket, csak hát azok nem így néznek ki mint amit linkeltél. De én meg olyan vagyok, hogy inkább legyen kényelmes az a cipő, és próbálom a kényelmesebbek között megtalálni azt, ami nem néz ki gázul. Elég drága, de most pl a Batz-nak is van egy kollekciója amit egy magyar designer tervezett, abban is van egy gyönyörű szandál ami szerintem bármihez jól néz ki. Csak hát valami 35000 Ft... Szóval nőként sajnos baromi nehéz megfelelő csinos cipőt találni, vagy ha van is, az ára ez egekben. Ha még zárt orrút is akarsz, az plusz nehezítés.

De amúgy ha mondjuk kajáláshoz vennéd fel és kocsival jársz, akkor jó lehet az is amit linkeltél, annyit biztos ki lehet bírni benne.

2023. ápr. 12. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen ami multi funkcionális szép cipő

[link]

[link]

2023. ápr. 13. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!