Tényleg rossz a fekete ruha?
Figyelt kérdés
Leginkább fekete ruhákat szoktam hordani. Nem tehetek róla, így érzem jól magam. Anya szerint viszont ez borzasztó és valami gond van az agyamban, ha tényleg így gondolom. Ti mit gondoltok erről? Tényleg rossz, ha fekete ruhákban járok? Mit csináljak?2023. ápr. 11. 16:24
11/14 anonim válasza:
A fekete nem szín.
Az anyukád pedig valószínűleg zakkant, ne foglalkozz vele.
12/14 anonim válasza:
#10 Nekem is ez jutott eszembe. Nem vagyok híva az internetes diagnosztizálásnak, szóval nem fogom anyukádat ilyen-olyan betegnek nevezni, de valami baja biztosan van. Már az sem egészséges, hogy korlátozni akarja, mit viselj, az meg pláne beteges, ha üvöltözik is veled emiatt. Szerintem költözz el amint tudsz, nem tesz jót neked ez a környezet.
13/14 anonim válasza:
Anyad hulye. Koltozz el minel hamarabb.
Csak feketet hord egy ismerosom es senki nem szol be neki emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!