1/18 anonim válasza:
Nőn is gáz, férfin meg hatványozottan!
2/18 anonim válasza:
Bocsánat, de ez borzalmas.(szerintem)
4/18 anonim válasza:
Kiégett a retinám. Komolyan mondom nem hiszem el, hogy egyesek nem látják, mennyire gáz. Kinek jut eszébe egyáltalán az, hogy ez ízléses, vagy jól néz ki? El kéne égetni.
5/18 anonim válasza:
Ja, és nem csak a nadrággal van baj, hanem mindennel IS. Ez büntetés az emberiségnek.
7/18 Metionin válasza:
Irigylem a szőrtelen lábad :D
8/18 Metionin válasza:
Btw ez is te vagy nem?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Amúgy szerintem semmi megbotránkoztató nincs ebben, egy durván szőrös lábbal nem mutatna jól de így max a szokatlan kategória. Lehetne a gatya egy kicsit hosszabb (nőként sem szeretem az ilyen farmer bugyit) de nem égeti jobban a retinámat, mint egy vastag narancsbőrös női comb p1csagatyában. Ha olyan magas is vagy, mint amilyennek képen tűnsz, gondolkodhatnál fotózásokon egyébként, tipikus kifutós férfimodell kinézeted van.
9/18 A kérdező kommentje:
#7: Elektrolízis kezeléssel értem el (ami végleges)
2023. ápr. 10. 21:18
10/18 anonim válasza:
Ezt mi p.csagatyának hívjuk. Igényes nő nem vesz fel ilyet. Férfi meg főleg nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!