Lehetséges ezért lettem letiltva vintedről?
Sziasztok!
Ma reggel kaptam egy ilyen üzenetet, hogy le lettem tiltva arra hivatkozva, hogy "csalás tevékenység". Nem részletezte, hogy mit talál csalásnak, viszont találtam egy olyat, hogy több felhasználó létrehozása a szabályokat sérti. Viszont anyukámnak meséltem az applikációról és feltöltött ő is egy ruhát a saját felhasználójára. Nekem 1 felhasználóm van és anyukámnak is 1 van a saját neve alatt. Gondolom IP cím az azonos lehet a technikai dolgokban nem vagyok jártas, viszont ez okot ad arra, hogy kitiltson engem a Vinted arra hivatkozva, hogy nekem több felhasználóm van. Egyébként 2 ruhám van feltöltve csak az oldalra, ami eredeti és tisztán látható ( H&M mind a kettő ) . Valakivel történt már ilyen eset? Írtam már a ügyfélszolgálatnak, mivel csalást nem követtem el.
Engem is random tiltásra figyelmeztettek,mert feltettem egy CÍMKÉS,sosem hordott felsőt, aztán kaptam egy olyan üzenetet,hogy nem megfelelő leírás, helyesen tüntessem fel a termék állapotát.
Egyébként rengeteg bontott, félig levő parfümöt, sminkterméket látok, de nem értem,hogy azok akkor hogy mehetnek ki?
Előző vagyok. Én is így jártam egy parfümmel. Csak dobozos fotót tudtam feltenni. Egy vevő meg is vette, kaptam róla az értesítést,hogy eladva. Aztán írtam a vevőnek, hogy mindenképp küldök egy képet amin látszik a parfüm mennyisége, ő így viszont elutasította a vásárlást.
Fogalmam sincs,hogy ilyenkor vajon engedi-e újra feltölteni a terméket, mert jelenleg eladva státuszba került.
:DD Ugye?
Egyéként feltöltöttem újra,dobozostól, remélem nem szedik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!