Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehetséges ezért lettem...

Lehetséges ezért lettem letiltva vintedről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma reggel kaptam egy ilyen üzenetet, hogy le lettem tiltva arra hivatkozva, hogy "csalás tevékenység". Nem részletezte, hogy mit talál csalásnak, viszont találtam egy olyat, hogy több felhasználó létrehozása a szabályokat sérti. Viszont anyukámnak meséltem az applikációról és feltöltött ő is egy ruhát a saját felhasználójára. Nekem 1 felhasználóm van és anyukámnak is 1 van a saját neve alatt. Gondolom IP cím az azonos lehet a technikai dolgokban nem vagyok jártas, viszont ez okot ad arra, hogy kitiltson engem a Vinted arra hivatkozva, hogy nekem több felhasználóm van. Egyébként 2 ruhám van feltöltve csak az oldalra, ami eredeti és tisztán látható ( H&M mind a kettő ) . Valakivel történt már ilyen eset? Írtam már a ügyfélszolgálatnak, mivel csalást nem követtem el.

2023. ápr. 9. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem is random tiltásra figyelmeztettek,mert feltettem egy CÍMKÉS,sosem hordott felsőt, aztán kaptam egy olyan üzenetet,hogy nem megfelelő leírás, helyesen tüntessem fel a termék állapotát.

Egyébként rengeteg bontott, félig levő parfümöt, sminkterméket látok, de nem értem,hogy azok akkor hogy mehetnek ki?

2023. ápr. 12. 19:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezen tegnap én is felhúztam magam. Feltettem teljesen új, bontatlan parfümöt, de hogy ne csak a doboza legyen fotózva, kivettem a dobozából is, erre kapom a figyelmeztetést, hogy nekik okuk van feltételezni, hogy használt parfümöt árulok. Most komoly? Ennyiből? Végignézem a kínálatot, hát egy csomónál ott van hasonló kép, csak éppen odaírva hogy pár fújás hiányzik, meg hasonlók. Ja és ez rögtön, jogtalanul 1 figyelmeztetés nekem, a másodiknál kizárnak. Mondhatom, igazságos rendszer.
2023. ápr. 14. 08:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Én is így jártam egy parfümmel. Csak dobozos fotót tudtam feltenni. Egy vevő meg is vette, kaptam róla az értesítést,hogy eladva. Aztán írtam a vevőnek, hogy mindenképp küldök egy képet amin látszik a parfüm mennyisége, ő így viszont elutasította a vásárlást.

Fogalmam sincs,hogy ilyenkor vajon engedi-e újra feltölteni a terméket, mert jelenleg eladva státuszba került.

2023. ápr. 14. 08:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus! Ez már üldözési mánia! :D Pedig magamból kiindulva, én szeretném látni, mi van a dobozban.
2023. ápr. 14. 08:42
 5/6 anonim ***** válasza:

:DD Ugye?

Egyéként feltöltöttem újra,dobozostól, remélem nem szedik le.

2023. ápr. 15. 11:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Az én ügyem úgy oldódott meg, hogy kérte papírra írjam le a nevemet és fotózzam le a ruhával. Úgy is lett fel is oldott, aztán mondom felteszek így még egy nadrágot, márka feltüntetve, minden helyes. Jön a kitiltás megint rá 1 órára. Már nem is kértek semmit feloldottak. A rendszerükre én is kivancsi lennék mi alapján tiltogatnak ki, ha ez automatikusan működik. Fölösleges köröket futnak be az emberek, akik tisztességesen akarnak eladni.
2023. ápr. 16. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!