Randira ez a nadrág túlzás lenne? Ti felvennétek?
2023. ápr. 9. 06:18
1/8 anonim válasza:
Nem túlzás. Viszont szerintem most ebben a hideg időben megfagynál benne, főleg, ha ilyen cipővel akarnád felvenni.
2/8 anonim válasza:
Miért lenne túlzás? Ez egy szép, elegáns nadrág. De lehet én vagyok régimódi amiért kiöltözöm randira.
Egyébként az elsőnek igaza van. Még elég hideg van hozzá pláne kora este-esténként amikor gondolom lesz a találkozó.
3/8 anonim válasza:
Nekem tetszene egy nőn ez esetben. (F)
5/8 anonim válasza:
Simán felvenném én is. Szép a színe, jó a fazonja. Egy szép inggel, garbóval perfetto 👌
Bár tény, hogy az időjárás nem annyira kedvező egy ilyen nadrághoz.
32N
6/8 anonim válasza:
Nem túlzás, egyszerű, visszafogott, nőies nadrág. Viszont arra figyelj, hogy te a méretednek megfelelő darabot válassz, a képen a nőn egy számmal kisebb nadrág van mint kellene, így kötözött sonka hatást kelt benne annak ellenére, hogy vékony.
7/8 anonim válasza:
Abszolút nem túlzás, a nő azért nő, hogy legyen csinos, szép kívánatos.
Egyébként a nőkre a nadrág rápasszol, a férfiakon lazán van.
Úgyhogy ezzel semmi probléma nincs.
8/8 anonim válasza:
Visszafogottnak nem mondanám, rögtön megdugna, aki meglát benne.Egyébként csinos, csak egy kicsit feszes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!