11/19 A kérdező kommentje:
*Fonatként
2023. ápr. 8. 18:30
12/19 anonim válasza:
Nemrég vettem egy tök szép színes kendőt,amit a hétköznapokban is simán hordok a nyakamra kötve. Inghez,garbóhoz egyaránt jó. Nagyon szeretem:)
13/19 anonim válasza:
Tini koromban egy ideig szerettem a kendőt, talán akkor divat is volt a 2000-es évek elején. Persze nem áll alatt megkötve, az idős paraszt nénis, hanem hátul a hajam alatt tarkónál megkötve. Napszúrás ellen, kisebb eső ellen praktikus is volt. Azóta nem hordtam, meguntam.
15/19 anonim válasza:
#14 attól függ, hová veszed fel, de szerintem teljesen rendben van.
Sálként szoktam kendőt hordani, átmeneti időszakban, amikor normál kötött sál túl meleg lenne.
Szép, ízléses kiegészítő tud lenni.
16/19 anonim válasza:
14-es:
Szerintem akkor nem lesz túl elegáns ha megfelelő outfittel kombinálod. A hölgyön például csinos és elegáns, de nem túl elegáns. Ahogy meglehet, hogy egy farmer-basic felsővel is még tudna jól kinézni - főleg egy blézerrel kiegészítve.
De teszem azt, egy oversized hoodieval nevetséges.
17/19 anonim válasza:
már az idősek se hordanak kendőt
18/19 anonim válasza:
És akkor a fiatalok nem hordhatnak? :)
19/19 A kérdező kommentje:
17,hordanak,csak ritkábban.
2023. ápr. 10. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!