Lányok, nők! Amikor tanga bugyit szoktatok viselni akkor folyamatosan érzitek, hogy az van rajtatok, vagy hozzá tudtok szokni és fel sem tűnik?
Pár napja próbáltam fel elösszőr, és nem mondanám kényelmetlennek, viszont folyamatosan ott volt az az érzés, hogy benne van a fenekemben. Ez idővel el fog múlni?
16L
Egy igazi tangám van, amit csupán egy megadott nyári ruhámhoz veszek fel. Olyankor azt érzem, hogy szinte semmivel sem vagyok védve odalent. Sima, "mamásabb" bugyi nagyobb biztonségérzetet ad nekem. Ráadásul azon sem kell aggódnom, hogy valami fertőzést összeszedek vele. Még a brazil fazonból vettem 4 db alsóneműt, azokat némileg kellemesebb viselni, de télen nem szívesen hordom őket. Ne akarj csak azért tangát felvenni, mert mondjuk minden osztálytársadnak az van, és kilógsz a sorból a tornaöltözőben. Ha egy feszülős szoknya megkívánja, mert látszódna a sima bugyi formája, akkor rendben van, de hosszútávon, minden egyes nap nem egészséges.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!