Öltönyösen illik biciklizni?
Figyelt kérdés
Ha valaki egy több százezres öltönyben van, illik benne biciklizni?2023. ápr. 4. 23:00
1/9 anonim válasza:
Hát fél nyugat európa így jár dolgozni nyáron.
2/9 anonim válasza:
Persze, nyugodtan a Balatont is körbetekerheted benne.🤣
Viccet félre téve.. nevetséges.
3/9 anonim válasza:
- Illik-e drága öltönyben kerékpározni?
- Nem célszerű, mert kikopik a fenekénél.
- Illik-e kerékpározás közben drága öltönyt viselni?
- Hogyne, egy elegáns öltöny mindig előnyös viselet!
4/9 anonim válasza:
Nem illem kérdése, de nem feltétlenül praktikus.
5/9 anonim válasza:
Semmi gond. Fel fogják fogni, hogy épp nem pecázni mész, hanem valami dresszkódos helyre. Részvétem, mással is megesik. Sárhányó azért nem árt, ha van.
6/9 anonim válasza:
Lehet, nem ciki, bár még Mo.-n ritka.
7/9 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy én nem Magyarországon nőttem fel hanem a Szovjetunióban, de nekem nagyapam az öltönyében biciklizett. Nem csak ő. Akkor az egész falu az öltönyt viselve biciklizett. Leginkább azért mert az egyház a másik faluban volt és sok embernek nem volt autója. Jelenleg Ukrajnában, a nagyapám most is ugyanúgy biciklivel megy ugyan abba az egyházba. A lábszárjánál a nadrágot fel ruhacsipeszelte, hogy ne legyen sáros. Keleten, és az idősök körében úgy tűnik ez normális.
2023. ápr. 5. 09:18
8/9 anonim válasza:
Én Angliában élek, itt látok sok öltönyös-nyakkendős bringást ha épp nem esik az eső. És ők fiatalok, jól keresenek, a biciklizés inkább testmozgás, az ülő életmódot kompenzálja. Illetve a városokban parkolni egy rémálom.
9/9 anonim válasza:
Attól függ, mekkora a táv. Egyébként illik - nem illik, kit érdekel, erre sztem nincs szabály. De fél órát tuti nem tekernék benne. Szoknyában szoktam nyáron tekerni, az sem praktikus, de csak a városban. Messzebbre autó vagy más ruha praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!