Most hogy kicsit visszatért a szeles hideg idő, ti visszaveszitek a télikabátot?
20,21 mi anno azon röhögtünk, hogy minden koliban van egy ilyen srác, aki télen is pólóban és rövidgatyában jár :D
Amúgy itt most esik a hó :O
Mármint az átmeneti kabát alá, ha nagyon hideg van
#23 voltam
25. Mi ebben az intoleráns? Hogy minden koliban volt pontosan egy ember, aki sosem fázott? Írtam, hogy odamentünk hozzájuk és basztattuk őket, hogy öltözzenek fel? Külön magyarázzam el, hogy maga a tény volt vicces, hogy mindenhol pontosan egy srác volt ilyen, nm több, nem kevesebb?
Egyébiránt én pont hogy nem mászkálok 15 fokban télikabátban és megfázva is 5-6 évente vagyok. Nálunk este 3-4 fok van még mindig és viharos szél, szarok a naptárra, nekem az télikabát, főleg most, hogy hó is esik.
#17 Miért te miben mennél el otthonról a szakadó hóesésben?
#20 Hát, nem vagyunk egyformák. Ilyenkor a legkönnyebb megbetegedni, mikor már volt egy kis jóidő, és arra jön rá egy ehhez hasonló hidegfront. Én ma nem bíztam a véletlenre, április ide vagy oda, a téli bakancsomat is előkerestem, és ha lehet méginkább felöltöztem mint tegnap. Nem is tudom hogy bírja egy-két ember vékony tavaszi kabátkákban ezt a hideget, a póló rövidgatya kombót pedig nem is tudom értelmezni.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!