Az öreg nénik honnan szerzik be az egyforma cuccaikat?
Figyelt kérdés
Élére vasalt fekete vagy szürke gatya, háromszor nagyobb valamilyen lilás kabát, a fekete félcipő és az a tányér alakú sapka pamaccsal a tetején. Mind így néz ki.2023. ápr. 3. 16:33
1/9 anonim válasza:
a fiatalok honnan szerik az egyforma cuccaikat ? pl szakadt ruházat
2/9 anonim válasza:
De most,hogy így tényleg honnan?Mármint a nevesebb ruhaboltokban ilyeneket nem árulnak.Tehát Reserved,Sinsay,H&M,New Yorker meg ezek ki vannak lőve.Úúú,régen jártam a kínai piacon,de mintha ott lennének ilyen régi ruhák.Meg ott azon a hogyishívják úton van még ilyen ahol az Aréna pláza van,ott a felüljárónál.
3/9 anonim válasza:
Valószínűleg sokan nem vesznek már nagyon új ruhákat, vigyáznak a régire.
Nagymamám 83 éves, szerintem legalább 10-15 éve nem vett semmit, a 20-30 éves ruháit hordja. Amúgy régebben a Lidl-ből szeretett vásárolni ezt-azt.
4/9 anonim válasza:
Na igen, azok a ruhák nem mentek tönkre fél év alatt.
5/9 anonim válasza:
Nagymamám is pont ilyenekben jár :D Szerintem a kínaiból veszik.
6/9 anonim válasza:
Vagy vannak azok a vásárok, amiket néha művházakban szoktak tartani, és bedobják róla a szórólapos katalógust. Ott aztán van mindenféle, lehet inkább nem is a kínaiból, hanem onnan veszi.
7/9 anonim válasza:
Saját szekrényből veszi. A legtöbb ruha '65-ben került oda, mert a nővére kihízta őket. Amaz nyolc-tíz évvel korábban szerezte őket egy bödön zsírért az ecseri piacon, amit még Telekinek hívtak. A pamacsos sapka viszont megvolt már '58-ban is. A sogornő hozta őket kétféle színben a Fésűsfonóból. Az egész utcának jutott belőle...
8/9 anonim válasza:
Utolsó nagyjából jól összeszedte.
Illetve akciós volt a kínaiban, vagy a Marika árulta a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!