Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sötét kék színű öltönyhöz...

Sötét kék színű öltönyhöz fekete ing?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel szeretnénk összeöltözni, rajta fekete ruha lesz. Nekem viszont nincs fekete öltönyöm, csak sötét kék színű. Ezért gondoltam felveszek fekete inget. Nem tudom így jó lenne e, passzolna e. Illetve milyen nyakkendőt válasszak?

2023. ápr. 2. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé megosztó, de biztosan ezt is lehet jól csinálni. Függ attól is, milyen kék az öltöny, milyen anyagú, fényes-e az öltöny vagy az ing, stb. Google keresőbe írd be: "black shirt blue suit", és nézd még a képeket, hátha kapsz jó ötletet.
2023. ápr. 2. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőd ruhája fényes vagy matt hatású? Ez is számítana ha össze öltöztök.

Pl párod cipője táskája más színű mint ruhája akkor akár lehet a nyakkendőd is olyan színű.

2023. ápr. 2. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha sötétkék az öltöny, akkor mehet hozzá a fekete ing. A nyakkendő mindenképp legyen sötétebb mint a zakó, lehet sötétkék, sötétszürke, vagy akár fekete.

Azért próbáld fel tükör előtt, nézd meg hogy jó-e az összhatás, mert sokat számít a színek árnyalata, fényessége. De ha minden stimmel, nagyon elegáns hatást tud kelteni egy ilyen öltözet.

2023. ápr. 3. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

1) Felejtsétek el ezt az "összeöltözök a barátnőmmel" dolgot. Férfi vagy. Nem kell neked összeöltöznöd senkivel. Nem cukimukitündibündi 15 éves pár vagytok. Feltételezem felnőtt emberek.

2) Ha rajta fekete ruha lesz, rajtad meg fekete ing, a kutya nem fog arra asszociálni, hogy hohóóó! Jóllátom??? Ti összeöltözteteeek?

Csak egy fekete ing miatt ez senkinek nem fog az eszébe jutni, ha a amúgy meg sötétkék lesz az öltöny. Mintha azt mondanád, hogy összeöltöztök, úgyhogy fekete mandzsettagombot veszel fel.

3) Sötétkék öltönyhöz nem jó választás a fekete ing (Sőt, szerintem kimondottan rossz). Ha beírod hogy navy blue suit, 99%-ban világos inggel fogsz találni képet. Nem véletlen. Azzal néz ki jól. Halványrózsaszín, fehér, világoskék, ilyesmi.

2023. ápr. 5. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!