Mit tennétek, ha másnaptól kötelező lenne blúzban mennetek dolgozni?
Figyelt kérdés
Ha bevezetnék, hogy innentől felülre blúzt kell venni, más felsőt nem lehet, miközben eddig lehetett?2023. ápr. 2. 08:16
11/18 anonim válasza:
Érdekes, hogy a hölgyek egy részénél mekkora problémát tud okozni a blúz viselése és színe. A munkahelyemen ugyanez volt, és a női dolgozók egy része lázadozott, hogy miért kell nekik mostantól blúzban járni. A férfiak addig is ingben jártak, magától értetődő volt, és semmilyen problémát nem okozott. Egy barátom éttermében pedig a felszolgáló hölgyek kijelentették, hogy az addigi fehér blúz helyett feketében akarnak dolgozni. Azóta minden ebédnél úgy érzem magam, mintha halotti toron lennék a tetőtől talpig feketébe öltözött pincérek között.
12/18 anonim válasza:
Nincs blúzom, nem hordok ilyen borzalmakat.
13/18 anonim válasza:
Kérdező, tegyél meg nekem valamit.
Üzend meg a főnöködnek, hogy soha nem az alapján választok bankot, hogy miben üldögélnek az ablak mögött. Felőlem melegítőben is lehetnek, én a szolgáltatások és a díjak alapján választok. Ezt üzeni az ügyfél, köszi.
14/18 anonim válasza:
Milyen borzalmakat? Biztos nagyon csinos lehetsz. Nyugi csak vicceltem.
15/18 anonim válasza:
Ezt csak úgy tudnám elfogadni, ha adnak hozzá egy pénzkeretet is, amit kimeríthetek ezeknek a beszerzésével.
17/18 anonim válasza:
16- Nem olyan helyen dolgozok, ahol kikötik, hogy a fizetésem egy részét egy megszabott színű és formájú ruhadarabra kell költenem, akaratomon kívül.
18/18 anonim válasza:
Keresnék egy normális munkahelyet. A felmondási idő alatt pedig az addig érvényes szabályokat tekintem érvényesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!