Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tennétek, ha másnaptól...

Mit tennétek, ha másnaptól kötelező lenne blúzban mennetek dolgozni?

Figyelt kérdés
Ha bevezetnék, hogy innentől felülre blúzt kell venni, más felsőt nem lehet, miközben eddig lehetett?

2023. ápr. 2. 08:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
Érdekes, hogy a hölgyek egy részénél mekkora problémát tud okozni a blúz viselése és színe. A munkahelyemen ugyanez volt, és a női dolgozók egy része lázadozott, hogy miért kell nekik mostantól blúzban járni. A férfiak addig is ingben jártak, magától értetődő volt, és semmilyen problémát nem okozott. Egy barátom éttermében pedig a felszolgáló hölgyek kijelentették, hogy az addigi fehér blúz helyett feketében akarnak dolgozni. Azóta minden ebédnél úgy érzem magam, mintha halotti toron lennék a tetőtől talpig feketébe öltözött pincérek között.
2023. ápr. 2. 13:19
 12/18 anonim ***** válasza:
14%
Nincs blúzom, nem hordok ilyen borzalmakat.
2023. ápr. 2. 19:14
 13/18 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező, tegyél meg nekem valamit.

Üzend meg a főnöködnek, hogy soha nem az alapján választok bankot, hogy miben üldögélnek az ablak mögött. Felőlem melegítőben is lehetnek, én a szolgáltatások és a díjak alapján választok. Ezt üzeni az ügyfél, köszi.

2023. ápr. 2. 20:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Milyen borzalmakat? Biztos nagyon csinos lehetsz. Nyugi csak vicceltem.
2023. ápr. 3. 19:13
 15/18 anonim válasza:
100%
Ezt csak úgy tudnám elfogadni, ha adnak hozzá egy pénzkeretet is, amit kimeríthetek ezeknek a beszerzésével.
2023. ápr. 10. 00:16
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

15.

Nálatok nincs fizetésnap?

2023. ápr. 10. 11:49
 17/18 anonim válasza:
100%
16- Nem olyan helyen dolgozok, ahol kikötik, hogy a fizetésem egy részét egy megszabott színű és formájú ruhadarabra kell költenem, akaratomon kívül.
2023. ápr. 10. 11:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Keresnék egy normális munkahelyet. A felmondási idő alatt pedig az addig érvényes szabályokat tekintem érvényesnek.
2023. dec. 22. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!