Menjek-e öltönyben egy olyan állásinterjúra ahol nem ez a mindennapi viselet ?
Figyelt kérdés
Irodai munkáról lenne szó. Kicsit tartok attól is hogy elegánsabb lennék így mint az interjúztató, aki vezető beosztású egyébként.2023. márc. 30. 09:06
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm én is közszférában dolgoztam eddig is, és ezért is éreztem úgy, hogy túlzás lenne. Annak idején ingben és szövetnadrágban mentem interjúra, de akkor jó idő volt és olyan "minden mindegy" alapon mentem. És felvettek akkor.
A mostaninak viszont picit nagyobb a tétje, de sztem maradok a szövetnadrág, alkalmi cipő, ing, alkalmi szövetpullóver mellett végül. Hölgy fog interjúztatni egyébként.
2023. márc. 30. 16:16
12/13 anonim válasza:
Én multinál dolgozom, nálunk senki sem hord öltönyt.
Szerintem nyakkendőt ne vegyél, az már túlzás lenne.
Ing, elegánsabb nadrággal tökéletesen megfelel.
Sok sikert 😊
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ! Öltönynadrág, ing, szövetpullóver kombó volt. Sztem nem volt probléma az öltözékkel :)
2023. márc. 31. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!