Csak nekem ilyen körülményes a megfelelő olcsó cipő megtalálása, vagy ez a kategória mindenkinek ilyen?
Nekem is kinszenvedes a kenyelmes cipo megtalalasa, szinten ludtalpam van+ pont fel merettel nagyobb a bal labam, mint a jobb 😂
Viszont en az evek alatt kitapasztaltam, hogy csak egy bizonyos tipusu nike sportcipot tudok hordani. Igy azt veszem, nincs mas valasztasom, minden masban faj a labam.
A regebbi kiadasu nike cipok amugy nekem siman birtak 3 evig ugy, hogy szinte csak azokat hordtam.
Viszont az ujabbak max 1 evet birnak sajnos..:/
Durva.
10 ezer alatt talan 5 eve tudtam utoljara cipot venni, akkor is azert, mert akcios volt :D Szoval ez szamomra is lehetetlen, pedig jo lenne.
Irass fel ortopédián és készítesd el. Nekem 7000 huf volt talán 6 évvel ezelőtt. Itt varrták Budapesten,bőr és csak azért váltam meg tőle,mert meguntam.
Vagy legalábbis csináltass lúdtalp betétet.
Bocs de, a Deihman, Decathlonos
Cipők ugyan azok a kínai csodák
A CCC vel együtt.
Ha ilyen cipőket hordtál idáig ne csodálkozz hogy fáj a lábad ezek tönkreteszik a lábat egyre jobban, nem akadájozzák meg hogy tovább romoljon hanem gyorsítják a csontok kopását térd csípő így van ki találva.
Ez a szkmám mielőtt hülyének néznél 😅
Ajánlom, rieker, Tisza, nike cipőket csak nem a fent említett üzletekből mert ott hiába ugyan az a márka de más minőséget tart ami olcsóbb és rákkeltő anyagokat tartalmaznak.
Fogyasztói társadalom van és te vagy a fő fogyasztó akinek nem szabad megélnie a nyugdíjas kort.
Ezekre a cipőkre ha normál klasszikus cipőboltban veszed,
Fél éven belül szétesne kicserélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!