Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kellemes időben szerintetek...

Kellemes időben szerintetek milyen ez az outfit?

Figyelt kérdés
[link]
2023. márc. 26. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyúan ripacs.
2023. márc. 26. 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Egy 7 éves kislányon eltudom képzelni. Egy felnőtt nő ne hordjon már galaxis mintájú cicanadrágot.
2023. márc. 26. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

"Egy 7 éves kislányon eltudom képzelni"

...és rajta is leginkább akkor, ha a fejébe veszi, hogy farsangkor galaxisnak szeretne öltözni

2023. márc. 26. 12:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb 2008-ban volt divat ez a leggings, jobb ott is hagyni.
2023. márc. 26. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon zavarosnak látom 😕 a kiegészítők, a cipő, mintha behunyt szemmel válogatták volna össze. Sportcipővel, csili-vili kiegészítők nélkül, meg egy kapucnis pulcsival szerintem jobb az összkép.
2023. márc. 26. 16:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Együtt biztos nem. A leggings talán egy szimpla fekete pólóval jobb lenne, de így együtt... meg na, szerintem is azért gyerekes, de így együtt ezzel a felsővel sehogy sem. Meg nem tudom, számomra az ilyen leggings nem való mindennapra. Esetleg ha valaki otthonra akarja, vagy esetleg sportoláshoz, viszont most na, ilyen leggingsbe ne menjél ügyet intézni.
2023. márc. 26. 17:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Elég retro, de már régen is romda volt
2023. márc. 26. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Borzalmas.
2023. márc. 26. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!