2/8 anonim 

válasza:

Egy 7 éves kislányon eltudom képzelni. Egy felnőtt nő ne hordjon már galaxis mintájú cicanadrágot.
3/8 anonim 

válasza:

"Egy 7 éves kislányon eltudom képzelni"
...és rajta is leginkább akkor, ha a fejébe veszi, hogy farsangkor galaxisnak szeretne öltözni
4/8 anonim 

válasza:

Kb 2008-ban volt divat ez a leggings, jobb ott is hagyni.
5/8 anonim 

válasza:

Nagyon zavarosnak látom 😕 a kiegészítők, a cipő, mintha behunyt szemmel válogatták volna össze. Sportcipővel, csili-vili kiegészítők nélkül, meg egy kapucnis pulcsival szerintem jobb az összkép.
6/8 anonim 

válasza:

Együtt biztos nem. A leggings talán egy szimpla fekete pólóval jobb lenne, de így együtt... meg na, szerintem is azért gyerekes, de így együtt ezzel a felsővel sehogy sem. Meg nem tudom, számomra az ilyen leggings nem való mindennapra. Esetleg ha valaki otthonra akarja, vagy esetleg sportoláshoz, viszont most na, ilyen leggingsbe ne menjél ügyet intézni.
7/8 anonim 

válasza:

Elég retro, de már régen is romda volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!