Megérik az árukat a Batz cipők?
Figyelt kérdés
Van egy nyári szandál ami nagyon tetszik tőlük, nem nyanyás hanem szép divatos. Viszont 35.000 Ft. Ennyit inkább tornacipőre vagy bakancsra szoktam kiadni, de azt is inkább olcsóbban veszem. Viszont voltak már olcsóbb sima Deichmannos, CCC-s szandáljaim, nem kényelmesek, rossz a talpuk, itt vagy ott vág a pántjuk. Ha a Batz igazán kényelmes lenne, olyan amiben el lehet lenni egész nap, akkor megveszem ennyiért. Van valakinek tapasztalata Batz cipővel?2023. márc. 25. 20:47
1/3 anonim válasza:
Van akinek jó, másnak meg nem.
Én pl szeretem, viszont anyámnak annyira nem jött be. Neki berkemannos volt, azt viszont én nem szerettem.
2 batz papucsom is van. Az egyik 5 éves és semmi baja, pedig napi szinten használtam munkában. A másik még csak 3 hónapos.
2/3 anonim válasza:
Ccc-Deichmanos lábbeli nem hasonlítható őssze szakmailag🤷♂️
Azok rákkeltő anyagokat tartalmazhatnak mond a festék anyag és a ragasztóanyagban is.
Míg egy európai gyártmányú nem,
Ez törvényben foglalt.
A külömbség leginkább ez az árában.
3/3 anonim válasza:
Ha a klumpára gondolsz (azt hiszem batz fc05 és fc10) mindenképp megéri a pénzét. Nekem még nem volt olyan jó benti papucsom mint az… Mindenképp a bőrt vedd meg ne a legújabb hungarocell kinézetű anyagból készültet…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!