Korán van még a rövidnadrághoz szerintetek?
Figyelt kérdés
Már ma is megsültem, és holnap evileg még melegebb lesz. Emiatt gondolkodtam a shorton, mert nem bírom elviselni, ha melegem van, és mindenem izzadt. De azt is rühellem, mikor csak sétálok az utcán, vagy tanórán csinálnám a dolgomat, erre meg vagyok bámulva mintha 2 fejem lenne, és a tanárok kérdezgetnek sírós hangon, hogy "úristen, dehát nem fázol???" Szóval ha az az emberek általános nézőpontja hogy még nagyon korai akkor inkább izzadok mert úgy is az lenne amit vázoltam.2023. márc. 22. 21:11
11/17 anonim válasza:
attól függ, mihez. ha otthonról dolgozol vagy nem dolgozol, és csak napközben van kisebb elintéznivalód, akkor teljesen jó.
reggel még biztos, hogy nem indulnék el.
12/17 anonim válasza:
Vegyél alá harisnyát, jól is néz ki és meg se szólnak.
14/17 NTBS válasza:
És, ha most rövid nadrág kell, akkor 40 fokban mit veszel fel? Semmit?
15/17 anonim válasza:
#13 nem tetszik mi, hogy rövid gatyában vagyok, mi? igaz ez nem tetszik, nem tetszik szavazás, de mit számít, ment a dislike mert merek rövidgatyában lenni! micsoda fertő, el fogom kárhozni :(
16/17 anonim válasza:
#15 én nem értem, miért pontoztak le (#11 vagyok)
amúgy ez nem így működik, hogy az ember nem vesz fel 20 fokban rövidgatyát, mert jaj, akkor mit fog felvenni 40 fokban
ha meleged van, a lehetőségeidhez képest nekivetkőzöl, ha meg fázol, felöltözöl. akár 10 fok van, akár 20, akár 40.
17/17 anonim válasza:
Jaaaj, ettől a szövegtől már kivagyok!!! "akkor 40 fokban mit veszel fel" 😑😑😑 Akkor ugyanezt mondhatnám azoknak, akik 15-20 fokban is még kabátban, netán téli kabátban mászkálnak... Mit vesznek fel -20 fokban? De milyen hülye kérdés már ez?! Nyilván ugyanazt veszem fel 40 fokban, mint 23 fokban, azzal a különbséggel hogy utóbbiban jól érzem magam, előbbiben meg kevésbé, mert nem bírom a meleget. Egyébként mióta pajzsmirigy-gyógyszert kell szednem, azóta van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!