Szerintetek ez a oldal valódi, mármint nem átverés ? Golden Goose Magyarország néven találtam a neten.
Figyelt kérdés
Ismerem a márkát és 100-170 ezerért lehet megvenni a cipőit, ezen az oldalon meg vannak 40ezer alatt akciósan. Kicsit gyanús nekem. Ti mit gondoltok?2023. márc. 21. 19:19
2/6 anonim válasza:
Az adatvédelmi nyilatkozatig jutottam, amit fájt olvasni, az első mondatig sem jutottam. Nem ismerem egyébként az oldalt, de ha erről van szó, az sem túl bizalomgerjesztő: [link]
Alapvetően meg, ha túl olcsó valami, nem kockáztatnék.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ez kamu. Magyartalan szövegek, minden szó nagybetű, semmi cím, email cím vagy telefonszám, csak ott az oldalon lehet üzenetet küldeni. És csak előre lehet fizetni kártyával. Egy fillért nem utalnék nekik.
4/6 anonim válasza:
A kapcsolat oldal egyetlen üzenetküldő űrlapot tartalmaz, az egyetlen fizetési lehetőség az előre fizetés bankkártyával.
Nulla elérhetőség megadva.
Ha a magyartalan szöveg és az, hogy minden szó nagybetűvel kezdődik, még nem lenne gyanús, az előre fizetésnél zárnám be az oldalt röhögve.
6/6 anonim válasza:
A képeken bőrcipők vannak
Márpedig ennyiből sajnos az nem meg valósítható
40e Ft kellene minimum hogy kezdődjön az áruk és, tavaji modellekkel - nem ismerem a márkát ennyit tudtam hozzáfűzni.
Üdv
Cipész cipőboltos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!