Mit gondoltok erről a cipőről?
2023. márc. 17. 19:08
1/8 A kérdező kommentje:
mindig is egy ilyesmit kerestem, egy letisztult fekete cipőt hasonló stílusban, de kínaiakban 5-6 ezer ft-os árketeóriában esélytelen találni. erről a márkáról még nem hallottam, az oldalról már igen, inkább rosszakat. jól érzem amúgy hogy túlárazott, vagy tényleg itt tartunk hogy 10 alatt én ne keressek "normális" cipőt? (ez meg még nem is igazán utcai kategória) viszont tetszik
2023. márc. 17. 19:11
2/8 anonim 

válasza:

10 alatt nincs cipő, az ecipo meg egy korrekt oldal (pl ha nem jó, ingyen futárral visszaküldheted).
3/8 anonim 

válasza:

Tetszik. Hordani azért nem hordanám, mert nő vagyok :D
4/8 anonim 

válasza:

Tetszeni tetszik, de nekem kényelmetlen. Olyan, mintha a sarkam lentebb lenne, mint a lábujjaim.
5/8 anonim 

válasza:

Nekem nem jön be.Nagyon egyszerű és eléggé kényelmetlennek néz ki.
6/8 anonim 

válasza:

Nekem olyan gagyi kínais cipőnek néz ki.Ennyit sokallok érte.
7/8 anonim 

válasza:

Egyszerű tornacipő, semmi extra nincs benne. De amiért én akkor sem venném fel ha tetszene, az azért van mert műanyag. Nálam alapelv, hogy vagy igazi bőrcipőt vagy valami olyan anyagból készült lábbelit veszek ami szellőzik. Nos, a műbőr nem ilyen. Volt már egyszer műbőr cipőm, de soha többet nem veszek. Hamar tönkre is megy, és rohadtul be tud büdösödni az ember lába.
8/8 anonim 

válasza:

Nekem ez egy semmi extra cipő, soha nem venném meg pont ezért, mert minek ha lehet valami extrát is. De ha te direkt ilyet keresel, akkor teljesen jó.
Az Ecipő korrekt oldal, szinte mindig innen rendelek ha kell valami cipő. Volt olyan is, hogy méretre nem lett jó, és simán vissza utalták az árát. De amúgy jók szoktak lenni amiket rendelek. Nem igazán tudom mi rosszat lehet hallani róla, ez csak egy platform, annak pedig totál megbízható. Ha valaki valami bóvlit vett, az nem az oldal hibája, hanem a márkáé.
A Big Starról még én is csak itt hallottam, de soha nem vettem. Árban olcsóbb mint a Nike, Adidas meg hasonlók, de attól még lehet jó. Tény, hogy műanyag, de 10-ért mi más is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!