Ha vékonyak a lábaim nem állnak jól a cicanacik ugye?
Figyelt kérdés
tökjó tunikáim vannak meg minden és van egy szürke csizmám és annyira jók lennének egy fekete cicanacival csak vékonyak a lábaim..:/2010. okt. 6. 20:54
1/10 anonim válasza:
ugye most csak hülyéskedsz
nekem is vékonyak a lábaim de hordok ugyanugy cicanacikat:D
inkább az a gáz ha egy kövér vesz fel
2/10 anonim válasza:
pálcikalábakon a legjobb, nekem is brutálisan vékonyak a lábaim és 176 centi vagyok - nagyon jól áll sokak szerint :$ :) hordd te is bátran!!!! ;)
3/10 anonim válasza:
csak vékony lányoknak szabadna felvenni, senki nem kíváncsi a narancsbőrnek csúfolt hájrengetegre, arra vannak megfelelő fazonú szoknyák stb.
4/10 A kérdező kommentje:
köszii imádlak titeket:)ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ
2010. okt. 6. 21:44
5/10 anonim válasza:
viccelsz?pont az a jó,képzeld el ha dagadt lennél :D
6/10 anonim válasza:
Bevettétek?
Istenem....
Szerintetek miért tette fel a kérdést?
Pont ilyen válaszokra számított...
7/10 A kérdező kommentje:
hülye vagy??
én télleg azt hittem hogy ha nagyon vékonyak a lábaim hogy nem álljól:O
azt hittem hogy akiknek "tökélletes" lábai vannak hogy annak áll csak jól:/
2010. okt. 7. 17:07
8/10 anonim válasza:
Ha nagyon vékony a lábad, akkor ne egyszínűt vegyél fel, vagy ha ragaszkodsz hozzá, akkor ne sötétet. Elég csúnya egy gizda láb ugyanúgy nem mutat jól, mint egy kövér. Egy formás, izmos láb - az igen, de egy piszkafa már kevésbé.
9/10 anonim válasza:
nyugodtan vedd fel.Sokkal jobban áll vékony lányon a cicanaci,mint egy teltebben : )
10/10 anonim válasza:
jujj. most örülök hogy megtaláltam ezt a kérdés mert én is ma vettem egy cica nacit és szeretném holnap felvenni a suliba csak nekem is eléggé vékonyak a lábaim. de felveszem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!