Vinteden rendeltél már Lengyelországból?
Több dolog is tetszik, árban is nagyon jó (gyanúsan jó. Pl babacipő 85 Ft :O)
Megrendelném, de attól tartok, hogy nem kapnék semmit. Vagy mire ideér többszöröse lenne az ár. És nem is az a párszáz forint szállítással együtt, de annyit sem szeretnék bukni.
Lehet a lengyeleknél máshogy működik, nálunk ugyanis 395 Ft alatt nem enged értékesíteni. Most rákerestem egyre, és ott írja, hogy 85 Ft a termék, vevővédelemmel 369 Ft, a szállítás pedig 1398 Ft. Vagyis a 85 Ft-os cipőnek 1767 Ft lesz a vége.
De ha rányomsz a vásárlásra, még semmi nem fog történni, láthatod, milyen összegek adódnak össze, és mennyit kell fizetned érte.
Rendeltem már, semmi gond nem volt. A vinted addig nem írja jóvá az eladónak a pénzt amíg te át nem vetted és manuálisan visszajelezted az applikációban hogy nincs vele gond. Többszörösére nem nőhet az ár, egyszer kell fizetned mikor megveszed, az a végleges összeg, utána már nem kér tőled senki semmit.
Amúgy ez már mellékes de nekem eddig lengyel eladókkal sokkal jobb a tapasztalatom a ruhák terén, ami nagyon jó állapotúként volt meghirdetve az eddig tényleg az volt minden esetben. Magyaroktól már automatikusan kérek közeli képet az anyagról mert belefutottam már “nagyon jó” állapotú pulcsiba amit nekem pofám nem lenne feltenni eladásra annyira ki volt szöszösödve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!