Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Otthoni, utcai viseletre...

Otthoni, utcai viseletre szagok szempontjából van jobb mint a pamut póló?

Figyelt kérdés
Nike dry-fit meg hasonló technológiák lehetnek jobbak mint a pamut?
2023. márc. 15. 05:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezeket a "modern" cuccokat nem ismerem. Nem bíznék benne vakon.

Most hogy válaszoljak is: szerintem a pamut legjobb, ár-érték arányban verhetetlen. Illetve hát a mosdás, szóval pl reggel kaki után és sport után lezuhanyzol (nem csak este lefekvés előtt )

2023. márc. 15. 06:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg a gyapjú.

[link]

2023. márc. 15. 07:02
 3/4 anonim ***** válasza:
81%

A pamut az egyik legolcsóbb anyag, és őt lehet a legmagasabb hőfokon is mosni, emiatt mind a koszosodás, mind pedig izzadás szempontjából könnyű mosni.

A gyapjúnál nem mindegy a fajta és minőség. Amit a kettes linkelt, a merinoi gyapjú tényleg nagyon elismert, de egy pólóért 30 ezret nem mindenki tud kiadni.

Más gyapjú pedig nem biztos, hogy hasonlóan jó technológiával lesz feldolgozva.

Én amit még szeretek az a viszkóz és a len, de ez is magasabb árkategória mint a pamut.

A különböző sportruházatok, bármilyen dry-fit stb. eljárással is készülnek, nem lesznek erre a célra praktikusak. Ezek oké, hogy felszívják az izzadságot, de ugyanakkor nem fogják tudni tartani. A műszálas anyag bebüdösödik előbb-utóbb az izzadság hatására, plusz van amelyikben amúgy is jobban izzadsz.

2023. márc. 15. 07:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Merinógyapjú. Több cég is azzal hirdeti már a ruháit, hogy ha egy hónapig minden nap ugyanszt a pólót viseled mosás nélkül, akkor sem lesz büdös. Mondjuk nekem nem lenne ehhez gusztusom, de ez más kérdés.
2023. márc. 15. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!