Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhákat vennél ha...

Milyen ruhákat vennél ha teljesen nulláról kéne felépítened a ruhatárad? És hol?

Figyelt kérdés
Szülés után nem sikerült lefogynom, és másfél évig igazi slampos anyuka voltam mert semmi nen jött rám. Most úgy döntöttem bevásárolok az új méretemre hogy így is csinos legyek. A régi kedvenc üzleteim már nem az én stílusom (H&M, New Yorker), nem ezt a haspólós vonalat követném 😅kicsit el vagyok veszve hogy hol is kezdjem
2023. márc. 12. 17:50
 1/2 anonim ***** válasza:
66%

Hát ezt így nem tudom mert még fiatalabb vagyok tehát én még a "haspólósabb" énemet élem. :D De talán blézer, farmer, elegánsabb blúz, ing, élére vasalt nadrág, szép szoknya, ballonkabát stb. En ha felnőtt lennék biztos ilyesmiket hordanék. :)

Talán nézz szét sheinen vagy bonprixen. Nagyobb plázákban van sok felnőttesebb nőiesebb ruhabolt. Egyébként én a h&m ben is szoktam látni elegansabb ruhakat.

2023. márc. 12. 18:17
 2/2 Metionin ***** válasza:

Most hiába írom le, hogy én a turit meg a darkos eladós csoportokat céloznám meg első körben de valószínűleg sem alkatra, sem életmódra nem egyezünk.

Ahhoz kéne tudni, hogy mik az új paramétereid (hova jött fel súly, mit szeretnél kiemelni, mit takarni, milyen stílusban mozognál szívesen, az új cuccokat hordanád-e később munkába is, mennyire vagy szoknyás stb.). Ugye az sem mindegy, hogy meddig szeretnéd az új ruhákat használni, mert ha idővel visszafogysz, akkor felesleges egyből drága darabokat megvenni. Ha biztos vagy benne, hogy belátható ideig nem változik a méreted, akkor érdemes egy-egy minőségi blézert, farmert, kabátot megvenni, mert azok időtállóak és látszik, ha minőségi.

Látatlanban én is a Bonprixet, Sinsayt, Reservedet és a C&A-t mondanám de ott van pl. a Gate shop is, hogy jól variálható alapdarabokat lehet kifogni. De az F&F is tök jó ruhákat csinál, meglepően jó a minőségük.

2023. márc. 12. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!