Baj ha lányként alsógatyát és sportmelltartót hordok fehérneműként?
Figyelt kérdés
2023. márc. 10. 21:21
12/17 anonim válasza:
11.
🤣🤣🤣🤣🤣
Te sem gondoltad végig
13/17 anonim válasza:
A sportmellteató szerintem egyáltalán nem gáz. Nekem sajnos nagyon kis mellem van, ezért én is legtöbbször ilyet hordok, hogy ne "lötyögjek" benne.
Alsógatya alatt mit értsz? Női boxert? Vagy fiúknak valót? Utóbbi esetben kicsit fura, de ha az a kényelmes, nincs vele semmi baj. Nincs a homlokodra írva, hogy milyen alsó van rajtad.
14/17 anonim válasza:
Nem baj. A barátnőm már évek óta hordja itthon a boxereim és az ingjeimet is. Ja és a trikóm amit speciel nem szeretek magamon.
15/17 anonim válasza:
Nekem sokkal jobban tetszik a sportmelltartó, mint a "hagyományos". 23F
16/17 anonim válasza:
14,15.
Majd ha férfivé cseperedtek, akkor más lesz a véleményetek.🙂
17/17 anonim válasza:
Részemről szerintem nincs baj volt barátnőm, kb ugyan úgy olyan boxer alsókat hortot mind én laza bő, ezen kívül megjelenése nőies volt, meg mondta neki kényelmetlen a női bugyi, ki próbálta a férfi boxer alsót be jött neki, akkor volt először gondban meg jött neki betétet használt a bugyiba, boxer alsó esetében ugyan úgy ezt is meg oldotta a boxer alsóba tette a betétet fel húzta oda simuljon a betét, így minden téren jó volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!