Mikor a legjobb lefoglalni a szalagavatós ruhát?
Figyelt kérdés
A szalagavató csak januárbam lesz, viszont még nincs ruhám, és fogalmam sincs mikor a legjobb lefoglalni. És van ötletetek hol van a legjobb kölcsönző budapesten ahol meg is fizethető az ár?2010. okt. 6. 16:24
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem lehetetlen, hogy már el vagy késve és a legjobbakat lefoglalták... Nálunk anno hónapokkal, fél évvel előre foglalták le a csajok.
2/6 anonim válasza:
Én nem találtam olyat ami tetszett volna, úgyhogy orosz országból hozatunk ruhát és meg is veszem szerintem, legalább nem kell visszavinni. De nézz körül, szerintem nem kizárt hogy találsz, végülis még nekem sincs.:P
3/6 A kérdező kommentje:
és az lehetséges hogy még talán rá is érek esetleg, mert hogy talán vissza viszik januárig? vagy ez lehetetlen?
2010. okt. 6. 19:51
4/6 anonim válasza:
Ha lefoglalják, akkor azt kicsit méretre alakítják és nem egy gyors manőver. mellesleg a legtöbb suliban akkor van szalagavató, de a legegyszerűbb, ha benézel pár helyre, és megkérdezed, vagy ha találsz ruhát, le is foglalózhatod
5/6 anonim válasza:
Nálunk anno még a szalagavató időpontja sem volt meg, de a ruhák már le voltak foglalva...és mi igencsak elkéstünk, mert a jobbakról már szeptember első hetében lecsúsztunk...
6/6 anonim válasza:
Általában jó előre lefoglalni ( megközelítőleg 2-3 héttel előtte ) mert akkor vannak még jó ruhák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!