Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Shein rendelés? (többi lentebb)

Shein rendelés? (többi lentebb)

Figyelt kérdés

Szeretnék rendelni Sheinről, de nem hétfőtől péntekig dolgozom, tehát véletlenszerű, mikor vagyok itthon, a dpd meg hát... Legutóbb sem akkor jött a csomag, amikorra az írva volt, és csak akkor telefonált a futár, amikor már az ajtóban állt... 🙄

Láttam, hogy van a dpd-nek csomagpontja, oda hogyan rendelni, illetve hogyan működik ez?

2023. márc. 10. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet csomagpontra rendelni
2023. márc. 10. 16:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A rendeléskor meg kell adni szállítási címet. Amikor a DPD-től jön az e-mail a várható szállítási időpontról, a DPD honlapon vagy mobilapplikációban át lehet állítani a kiszállítást csomagautomatára.
2023. márc. 11. 00:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

DPD? A Shein csomagjait országosan az ExpressOne szállítja, nem? Én sokat rendelek, és mindig ők hozzák. Az adott nap reggelén jön egy email, benne egy 3 órás időintervallum.

Gondolom 1x lehet módosítani, más napot megadni. Ha semennyire sem tudod megoldani, akkor egy barátnő, szülő, testvér címére rendelj, ha megoldható.

2023. márc. 24. 19:39
 4/8 A kérdező kommentje:

Nekem eddig a dpd hozta, és csak akkor hívott a futár, amikor már itt volt.

Nem szeretnék folyton máshoz rendelni, ők sincsenek állandóan otthon, inkább nem terhelném őket ezzel.

2023. márc. 25. 00:27
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Ez a szállítási időpont és futárral való találkozás körüli mizéria sajnos nálunk még sajnos együtt jár az online rendeléssel, pedig nem kellene így lennie. Ausztriában jellemzően nem is találkozol a futárral. Ha nem vagy otthon, bedobja a levélszekrénybe (ha befér), leteszi az ajtód elé, bedobja a kertbe, beadja a szomszédba, hol mi a lehetőség vagy éppen átirányíthatod csomagautomatába is. Nem kell aláírni semmit és nem szoktak elveszni csomagok. Nem bonyolítják túl, mert működik anélkül is.

További következménye annak, hogy ritkán találkozol a futárral: nincs mizéria a borravaló körül sem. Ha nem találkozol vele, neki is természetes, hogy úgysem kap. Ha találkozol vele, nem várja el, átadja a csomagot és már megy is tovább a következő címre. Nyilván jól esik neki, ha adsz pár eurót, de szemfülesnek kell lenned, mert nem vár rád, míg előkotrod. :-)

2023. márc. 25. 07:02
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Szívesen mondanám, hogy ez jól hangzik, de nem. Nem kell messzire menni, pontosan Sheines csomaggal olvastam, csak szerintem nem itt, hanem a facebook-csoportban: jött az értesítés a kézbesítésről, pedig az illető otthon sem volt. Munkából vagy suliból írta ki a kérdést. Az utolsó pillanatig reménykedett, hogy ott lesz valahol a társasház lépcsőházában a csomag, de persze nem volt ott. Bízott benne, hogy egy szomszéd átvette, de nem, sosem látta a csomagot. Ez nem működhet, és mondhatnánk, hogy csak itt, ebben az országban, de ez kizárt. Teljesen biztos, hogy Ausztriában sem működik ez olyan jól, ahogy itt le van írva, és ott is tűnnek el csomagok, tolvajok nem csak nálunk vannak, hanem ott is. Persze ha valaki kifogott egy nagyon jó kis lakóközösséget, vagy van egy kisbolt a tömb aljában, az működhet, de ez nálunk is ugyanúgy létezik. Ha meg csupa idegen járkál ott nap mint nap, akkor Ausztriában is ellopják a magára hagyott csomagot, ez hótziher. Ők sem szentéletűek. Kicsit olyan ez, mint mikor x éve elkezdtek kivándorolni a magyarok Ausztriába, Németországba meg Angliába a jobb élet reményében, mert azt hitték, hogy odakint kolbászból van a kerítés, aztán kiderült, hogy ott sem egyszerűbb semmi, lehet, hogy 3x annyit lehet keresni, csak 5x annyi az albérlet meg az élelmiszer, ja és meglopják az embert. Szóval nem különbek az ottani emberek, és ha ott élnék, ott sem mernék felügyelet nélkül otthagyni egy csomagot, amit már kifizettem.
2023. márc. 25. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is az expressone hozta és a szállítás időpontjáig meg lehetett változtatni az időpontot vagy címet. Lehetett kérni automatába,szomszedba vagy egyéb helyre pl kerítés mögé stb. Nekem éppen áttudta venni egy családtagom de enélkül sem lett volna baj.
2023. márc. 25. 19:23
 8/8 anonim válasza:

Sziasztok!

Aprilis 3.-én rendeltem a csomagom Es azt szeretném kérdezni hogy aprilis 12.-én szerintetek kiszallitsák- e, mert ugye jön a húsvét is de en 13.-an megyek kirándulni es kellenek a ruhak

ma 11:27

2023. ápr. 6. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!