Shein rendelés? (többi lentebb)
Szeretnék rendelni Sheinről, de nem hétfőtől péntekig dolgozom, tehát véletlenszerű, mikor vagyok itthon, a dpd meg hát... Legutóbb sem akkor jött a csomag, amikorra az írva volt, és csak akkor telefonált a futár, amikor már az ajtóban állt... 🙄
Láttam, hogy van a dpd-nek csomagpontja, oda hogyan rendelni, illetve hogyan működik ez?
DPD? A Shein csomagjait országosan az ExpressOne szállítja, nem? Én sokat rendelek, és mindig ők hozzák. Az adott nap reggelén jön egy email, benne egy 3 órás időintervallum.
Gondolom 1x lehet módosítani, más napot megadni. Ha semennyire sem tudod megoldani, akkor egy barátnő, szülő, testvér címére rendelj, ha megoldható.
Nekem eddig a dpd hozta, és csak akkor hívott a futár, amikor már itt volt.
Nem szeretnék folyton máshoz rendelni, ők sincsenek állandóan otthon, inkább nem terhelném őket ezzel.
Ez a szállítási időpont és futárral való találkozás körüli mizéria sajnos nálunk még sajnos együtt jár az online rendeléssel, pedig nem kellene így lennie. Ausztriában jellemzően nem is találkozol a futárral. Ha nem vagy otthon, bedobja a levélszekrénybe (ha befér), leteszi az ajtód elé, bedobja a kertbe, beadja a szomszédba, hol mi a lehetőség vagy éppen átirányíthatod csomagautomatába is. Nem kell aláírni semmit és nem szoktak elveszni csomagok. Nem bonyolítják túl, mert működik anélkül is.
További következménye annak, hogy ritkán találkozol a futárral: nincs mizéria a borravaló körül sem. Ha nem találkozol vele, neki is természetes, hogy úgysem kap. Ha találkozol vele, nem várja el, átadja a csomagot és már megy is tovább a következő címre. Nyilván jól esik neki, ha adsz pár eurót, de szemfülesnek kell lenned, mert nem vár rád, míg előkotrod. :-)
Sziasztok!
Aprilis 3.-én rendeltem a csomagom Es azt szeretném kérdezni hogy aprilis 12.-én szerintetek kiszallitsák- e, mert ugye jön a húsvét is de en 13.-an megyek kirándulni es kellenek a ruhak
ma 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!