Felvesztek még téli kabátot?
Figyelt kérdés
Sok emberen már csakis vékonyabb, tavaszias kabátot látok. Pedig jönnek még hidegek. Mások meg már vékonyabb cipőket is felvesznek.2023. márc. 9. 10:27
11/18 anonim válasza:
Nem, de én 15 fok felett már csak pólót hordok egyébként is
12/18 anonim válasza:
Amíg nem izzadok benne, addig hordom. Nem hordtam sose tavaszi kabátot, csak farmerdzsekim és bőrdzsekim van, de ezeket a nyári napsütésben is hordom.
14/18 anonim válasza:
Mivel este jövök haza, mikor hideg van, felveszek.
15/18 anonim válasza:
Hétvégén akár -8 fok is lehet. Fagyoskodjon, aki akar!
Tegnap este 9 körül egy póló, pulóver, farmerdzseki volt rajta. Nem vagyok kimondottam fázós, de nem volt melegem. -8 fokban, biztos, hogy jobban fel fogok öltözni. Sajnos nem vagyok olyan szerencsés helyzetben, hogy kizárólag a déli órákban teszem ki a lábamat az ajtón. Hajnalban, meg este még elég hideg van.
16/18 anonim válasza:
Most rövidnadrágban vagyok, szóval nem.
17/18 anonim válasza:
Én fázós vagyok, egyértelműen felveszem, napközben sincs melegem benne.
18/18 anonim válasza:
Én már elraktam, van többféle átmeneti kabátom, amikor hidegebb van, mondjuk 10 fok, akkor elég felvennem a legvastagabbat és alá veszek egy pulóvert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!