Melegebb időben ez így jó lenne egy sétálgatós randira, vagy túl elegáns lenne oda? 23/l
2023. márc. 8. 05:50
1/14 anonim válasza:
Egy barna nadrág meg egy fehér ing messze van az elegánstól
2/14 Noren1989 válasza:
Szerintem melegebb időben pont, h inkàbb beleizzadsz.
Màsfelől én is kétlem, h ez elegàns lenne, főleg azzal a sportcipővel.
3/14 K.O. válasza:
a gatya még nem is gaz, de a cipo tleg elut, amugy sztem magara a stilusra gondolt a kerdezo, nem a szinosszeallitasra, a ruhakkal nincsen baj, sztem jol nez ki
4/14 anonim válasza:
Uh, micsoda arcok vannak rajta
Egyébként egyáltalán nem elegáns ez így, sima hétköznapi. Hasonlót én is hordok, csak pl én szatén blúzzal pl farmer
5/14 anonim válasza:
Elegáns? :D Hát takarítani lehet; de irodába, vagy vmi reprezentatív poziba pont megfelelő. Ha a csávó megjelenik pólóban, akkor sztem véget is vethetsz a randinak és van 1 szabad délutánod/estéd.
6/14 anonim válasza:
A cipő és a nadrág szerintem jó, bár tényleg nem elegáns. A felső viszont nem tetszik. Olyan általános iskolás március 15. ünnepnapi hangulata van amikor csinosan kellett menni az iskolai ünnepségre. Ha a felsőt lecseréled akkor szerintem jó összeállítás lesz, de továbbra sem elegáns. Ha azt szeretnél, akkor a cipőt is cseréld, mert egy sportcipő sosem lesz elegáns.
7/14 hosszúhajú válasza:
a férfiaknak inge van, a nőknek nem inge van, hanem blúza. tűsarkúval elegáns is. sportcipővel meg jó sétálgatni.
az eleganciát meg nyilván a fehér blúzra értette a kérdező.
8/14 anonim válasza:
"a férfiaknak inge van, a nőknek nem inge van, hanem blúza."
A nőknél van ing és blúz is.
9/14 hosszúhajú válasza:
Ami a linkbe van az blúz. Arról kérdez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!