Fecske után meg lehet szokni a boxert?
Én próbáltam erőltetni a boxert, de nem bírok vele megbarátkozni.
Nem tartja eléggé a cuccot, hol az egyik, hol a másik nadrágszárba lóg be. Aztán amikor leülsz vagy nagyot lépsz akkor kényelmetlenül nyomódik.
Maradok a fecskénél, az sokkal komfortosabb számomra. Tudom, hogy a lányok ódivatúnak tartják, de nem érdekel, nem fogom emiatt gyötörtetni a koronaékszert.
Én most vettem ilyen tapadós csípőboxernek mondott valamit. Hát valami borzalom, egy napig tudtam elviselni magamon, többet soha!
Inkább fecske fazonnak mondanám, csak szélesebb az oldalsó része. Ott kezdődött, hogy éjszaka alig tudtam benne elaludni, többször felébredtem arra, hogy nyomja a szerszámot, meg fura érzés, hogy rám tapad. Nappal is állandóan érzem, hogy rám tapad, szorít, bevág a combnál. A nap végére teljesen beleizzadtam. Mi lenne egy nyári kánikulai napon?!
Szóval én nem tudom ez ilyen fazonút megszokni.
Laza vékony anyagú pamutboxereket hordok. Nekem ez a legkényelmesebb. Szinte nem is érzem, hogy rajtam van. A szerszám pedig nem himbilimbizik, ezt azok terjesztik, akiken még életükben nem volt ilyen. Ugyanis nem alsógatyában flangálok az utcán, hanem van fölötte még egy nadrág is. Ebből pedig nem bő buggyos gatyákat hordok, hanem legtöbbször farmerokat. Abból is a sztreccsesebb anyagú, testhezálló fazonúakat szeretem. A szerszámot ez tartja, teljesen jól fixen, egyáltalán nem himbálózik, de nincs leszorítva, mint abban a zsugorfólia szerű borzalomban. Csodálom azt, aki meg tudja szokni. Egyedüli hátrány, hogy ha tényleg szűkebb a nadrág, akkor reggel felvételkor a laza boxert el kell benne igazgatni, hogy ne gyűrődjön fel. De egyszer szerintem kibírható. Pisiléskor a piszoárnál általában a sliccet szoktam csak lehúzni. Így ilyenkor nincs ilyen gond. Az is praktikus, hogy ezek a bő boxerek általában szintén sliccesek. A tapadósnál, fecskénél, ha van is slicc imitáció, általában csak dísz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!