Mindenkin ilyen fekete bőrnek látszó kabát van, de én egy boltban sem látok olyat, hol tudnék venni?
Figyelt kérdés
ilyesmikre gondolok, talán egy picit vékonyabbra. 10000ft alatt hol találok ilyet?
2010. okt. 6. 12:46
1/8 anonim válasza:
jeans clubban szokott lenni, bőr és műbőr is. nekem bőr van, varrattam egy erre szakosodott varrónőnél. ha olyan helyen élsz, ahol nagyobb a vásár, a helyedben oda is kinéznék:)
2/8 anonim válasza:
Nemtudom hogy melyik városban laksz, de nálunk minden kínaiban vannak ilyenek! Ha kicsit márkásabbat szeretnél akkor nézz be a közeletekben lévő plázákba, bevásárló központokba. Nehezen tudom elhinni hogy eddig még sehol sem találtál...
3/8 anonim válasza:
Pedig szinte minden üzlet tele van velük. Pl.: New Yorker, Pimkie, Tally Weijl, Jeans Club stb...
Én tavaly a Tescoban vettem az enyémet.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, New Yorkerben láttam ilyet, de 17ezer volt, annyit meg sokallok érte. 10 alatt még sehol nem láttam :(
2010. okt. 6. 13:30
6/8 anonim válasza:
sajna a jeans clubban is 13ért vesztegetik a MŰbőr kabikat... röhejes
7/8 anonim válasza:
Skálában láttam múltkor 8500ért. Nem tudom, van-e még...
8/8 anonim válasza:
Én New Yorkerben vettem 20ezerért, nagyon meg vagyok vele elégedve, praktikus darab!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!