Miért ilyen drágák a The North Face dzsekik?
Ilyenkor nagyon jó leárazások vannak a télikabátokra, úgyhogy most érdemes venni.
Szezonban egy normalis télikabát a ZARAban is 35-45 ezer forint, cserébe rosszabb minőségű.
Én télen Wellensteynt hordok, mert utálok aláöltözni. Az egyiket 5 éve hordom, a másikat még csak 2, de semmi bajuk és nagyon melegek, úgyhogy jobban megérte, mintha évente 30 000-ért új kabátot vettem volna.
1996 retro nuptse nem "egy telikabat", ha megfigyeled, valodi libapehely van benne, ezert ossze lehet gyomoszolni nagyon picire, lasd fotokat a honlapjukon. Amiket 100k alatt latsz, azokban mupehely van.
Meg teny, hogy fizetsz a marka nevert is. De, ahogy irtak, szezon vegen ezeket feleennyiert meg lehet kapni, es tartanak legalabb 5 evig, az kb 10 000 forint/ev. Most tegye fel a kezet, aki nem szokott ennyit 1-2 bulizas alatt elverni...
Régen nagyon jó minőségű, kifejezetten túrázásra, sportolásra tervezett cuccaik voltak.
De sajnos őket is utolérte a divat. Felkapott márka lett, ezért a funkcionalitás és a robosztusság kárára a formatervezés lett az elsődleges.
Saját tapasztalat, hogy vacakabb anyagokat használnak, vékony, feslő cérna, hamar tönkremenő tépőzár, beakadós cipzár van már rajta.
Sajnálom, mert régebben egyet jelentett a márka a strapabíró ruházattal, de manapság már belesüllyedtek a középszerűségbe és csak a régi hírnévből élnek.
Szerintem egy Mammut vagy egy Vaude kabáttal ár/érték arányban sokkal jobban járnál.
"Régen nagyon jó minőségű, kifejezetten túrázásra, sportolásra tervezett cuccaik voltak."
Most is vannak, a kinalatukban elkulonulnek az utcai es turazos cuccaik. De kerdezonek nem Mammut meg Vaude turazos kabatra van szuksege, felesleges ezekert fizetnie olyan technikai ficsurokert, amiket nem hasznal ki, es a tulzottan sportos megjelenes esetleg meg a hetkoznapi oltozkodesehez sem passzolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!