Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vásároltatok már e-bay ről?...

Vásároltatok már e-bay ről? (olyan nemzetközi vatera v. Teszvesz)

Figyelt kérdés
akarok ruhát venni neten és kiváncsi vagyok a tapasztalataitokra.pl. Mennyi egy póló szállitása pl. USA ból vagy UK ból és kb mennyi idő?
2010. okt. 6. 08:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szia! mi szoktunk e-bayről rendelni, olyan 2hét alatt jön meg a cucc, és sokszor ingyen postával. Amik Hongkongból jöttek mind ingyen postával küldték. Nem is értem hogy érheti meg nekik, de nekünk csak jó!:) Ajánlom, mert filléres összegekért meg kapsz sokmindent!:)
2010. okt. 6. 09:30
 2/8 anonim válasza:
100%
Én is láttam már ezeket az ingyen postás Hongkongi aukciókat, de azt hittem átverések :O Lehet nekem is ki kell próbáljam egyszer :) Köszi az előző hozzászólónak az infokat.
2010. okt. 6. 12:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Angliából rendeltem egyszer egy gyönyörű ruhát, gyorsan megkaptam és mindenki dicsérte,hogy honnan van, hol vettem :D
2010. okt. 6. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

rendszeresen veszek cipőt, sálat, pólót stb volt olyan cucc ami 4 nap alatt itt volt

18/f

2010. okt. 6. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Első vagyok!

Igen van ami hamarabb megjön, de mi még eddig minimum 2hetet vártunk!

Nyugodtan rendeljetek, nem átverés az ingyen posta:) (ahol írjáh,h ingyenes)

22/L

2010. okt. 6. 14:45
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi.figyu amit én látok hogy a szállítás baromi sokba kerül.5-7ezres pólónál 2-3ezer.amúgy ti hol láttátok azokat a hongkongi dolgokat?nekem csak pár európai nagy ország jelenik meg meg usa és kanada.
2010. okt. 6. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Van már magyar e-bay is, ott regisztráljatok!
2010. okt. 7. 13:43
 8/8 A kérdező kommentje:
hát persze.eleve úgy írtam be hogy .hu :)
2010. okt. 8. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!