Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet olcsón szép fűzőket...

Hol lehet olcsón szép fűzőket venni?

Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy amiket a nagyobb boltokban, vaterán 8000-10000 ért adnak, sokkal kevesebbért szerzik be, hiszen nincs mindig jó anyaguk.
2010. okt. 5. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Főleg angol turkálókban :) Olyan gyöngyszemekre lehet lelni, hogy el sem hiszed! :D
2010. okt. 6. 10:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Bezony, bezony turiból. Olyan gyönyürű rendesen merevített meg kapcsos brokát fűzőket láttam legutóbb a Hádában, el se akartam hinni...

Meg közösségi oldalakon is szoktak ilyesmit hirdetni.

2010. okt. 6. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Igazi fűzőt, ami karcsúsít is, max külföldről fogsz tudni rendelni. Amiket itthon lehet találni, azok gagyi, műanyag merevítéses cuccok. A végig acélmerevítéses fűzőkhöz nem is foghatók. És mi értelme egy fűzőnek, aminek nincs funkciója, csak utánoz valamit, aminek van?
2010. okt. 6. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Pssszt, én turtam már fémmerevítésű rendeset is. Csak mondom.
2010. okt. 6. 18:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Van ember, aki kidobja turiba a minimum 15-20-30ezer-csillagoségbe kerülő fűzőjét?

mert ha ilyeneket láttál már(és nem azokat a gagyi, vaterás/teszveszes, 5000ft-os papírvékony, szaténszalagos kínai gyártmányokat), akkor kérlek, mondd el, melyik turiban, hol.....:O

[link]

2010. okt. 6. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:

szia én az ebay rol rendeletem és az se gagyi hanem acélmerevítos.az oldal egyébkénet:www.ebay.com és azt írtam be hogy corstes ha mell alattit szeretnél akkor underbust corsets.

nagyon jok vannak csak ido kell hozzá.

remélem találsz valamit.

puszi

2010. dec. 21. 16:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:):)
2010. dec. 28. 14:57
 8/9 anonim ***** válasza:

ebayen vigyázz, mert sok mindent acélmerevítősként adnak el, ami nem is az!

Figyelj arra, hogy 10.000 ft alatt tuti nem acélmerevítős a cucc, mert egy mell alattiba minimum 5 a merevítők ára, mell felettibe pedig legalább 8! + anyagár, na meg a ráfordított idő...még nagykeráron is legalább 10-re jön ki.

Meg persze érdemes megnézni az eladó visszajelzéseit és hogy hány eladott darabja van...

A tuti keresőszó pedig a "full steel boned corset"

2010. dec. 28. 22:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Akik turiban tudtak venni szép fűzőket! Miből lehet megállapítani, hogy tényleg jó minőségű-e a fűző,ha semmi tapasztalatom nincs ezen a téren?
2011. júl. 14. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!