Hol lehet olcsón szép fűzőket venni?
Bezony, bezony turiból. Olyan gyönyürű rendesen merevített meg kapcsos brokát fűzőket láttam legutóbb a Hádában, el se akartam hinni...
Meg közösségi oldalakon is szoktak ilyesmit hirdetni.
Van ember, aki kidobja turiba a minimum 15-20-30ezer-csillagoségbe kerülő fűzőjét?
mert ha ilyeneket láttál már(és nem azokat a gagyi, vaterás/teszveszes, 5000ft-os papírvékony, szaténszalagos kínai gyártmányokat), akkor kérlek, mondd el, melyik turiban, hol.....:O
szia én az ebay rol rendeletem és az se gagyi hanem acélmerevítos.az oldal egyébkénet:www.ebay.com és azt írtam be hogy corstes ha mell alattit szeretnél akkor underbust corsets.
nagyon jok vannak csak ido kell hozzá.
remélem találsz valamit.
puszi
ebayen vigyázz, mert sok mindent acélmerevítősként adnak el, ami nem is az!
Figyelj arra, hogy 10.000 ft alatt tuti nem acélmerevítős a cucc, mert egy mell alattiba minimum 5 a merevítők ára, mell felettibe pedig legalább 8! + anyagár, na meg a ráfordított idő...még nagykeráron is legalább 10-re jön ki.
Meg persze érdemes megnézni az eladó visszajelzéseit és hogy hány eladott darabja van...
A tuti keresőszó pedig a "full steel boned corset"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!