Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ez az outfit, a farmer...

Milyen ez az outfit, a farmer színével?

Figyelt kérdés

Pulóver

[link]

Farmer

[link]

Cipő

[link]

2023. febr. 25. 16:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül a farmer nem tetszik, a pulcsi és a cipő jól néznek ki.

N

2023. febr. 25. 16:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Azért nem tetszik mert nem illik hozzá, vagy túl mutat a jó ízlésen? Érdekel a válaszod, mert nekem ilyen nadrágok illenek az ízlésemhez.
2023. febr. 25. 16:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő, de elsősorban az utóbbi. Szakadt farmerral szerintem nem illik mintás pulcsi.

De nekem alapból nagyon nem tetszenek a szaggatott farmerek. Van azért amelyik ízléses, de ez pont nagyon nem az. Na de az én véleményem nem mérvadó, ne egy random gyakorizó nő véleményére adj, ha neked amúgy ez a stílusod.

2023. febr. 25. 16:47
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem tetszik.

Pulcsi: nagy logó, egy ilyen sokkal jobb (már ha zöldet akarsz): [link]

Nadrág: nincs nagy bajom a szakadt nadrágokkal, de ez már nagyon sok, meg még ahol ki van szakítva ott ilyen sárgás színű is:

Egy sima szakadás mentes jobb lenne: [link]

Vagy ha mindenképp szakadtat akarsz, akkor valami ilyesmi: [link] de a szakadt nélküli jobban bejön, szakadt nadrágból inkább feketét tudnék elképzelni

A cipővel nagy bajom nincs. Nem tetszik, de nem is rossz, kb. mint egy tesi cipő.

2023. febr. 25. 17:29
 5/13 anonim ***** válasza:

#4 vagyok, egy ilyen jobban bejön: [link]

illetve találtam egy hasonló szettet mint ami a kérdésedben van, ugyanolyan cipője van: [link]

Ilyen lenne szakadt nadrág nélkül, nyílván a pulcsi az lehet kapucnis mint a kérdésedben.

2023. febr. 25. 17:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem se jön be a szaggatott farmer. A pulcsi átlagos. A cipő jól néz ki és kényelmesnek is tűnik.
2023. febr. 25. 17:46
 7/13 A kérdező kommentje:
A nadrágot használom 2 éve, tehát ahhoz lenne a zöld szín.
2023. febr. 25. 17:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Cipő és pulcsi jòl néz ki, a nadrág nekem nem tetszik, számomra ez már az igénytelenül szakadt forma, de neked kell, hogy tetszen.
2023. febr. 25. 18:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem kék farmerrel hordani az ilyen erős zöld holmikat, mert szerintem ütik egymást.
2023. febr. 25. 18:35
 10/13 A kérdező kommentje:

Milyennel vennéd fel?

2023. febr. 25. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!