Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felnőttként hány fokig nem...

Felnőttként hány fokig nem ciki a sapka viselése?

Figyelt kérdés
13 fok süt a nap, de mégis fázik a fejem..
2023. febr. 24. 11:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a kérdés felmerült benned, akkor fejben még egyáltalán nem vagy felnőtt.
2023. febr. 24. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Felnőtt emberek nem cikiség alapján öltöznek.

De amúgy egyáltalán nem számít cikinek szerintem, ősztől tavaszig rengeteg sapkás embert látni.

2023. febr. 24. 11:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha fázik a fejed, akkor hordjad! Miért lenne ciki?

Én mondjuk a másik véglet vagyok. Nem szokott fázni a fejem. Sőt, inkább zavar a sapka. Összekócolja a hajam, viszket alatta a fejem. Ezért soha nem hordom. Extrém hidegnek kellene ahhoz lennie, mondjuk -20 fok alatt, hogy bármit tegyek a fejemre. De nekem se szólt be emiatt még senki, hogy ciki lenne. Nekem így felel meg, neked meg sapkával. Senkinek semmi köze hozzá.

2023. febr. 24. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Megértelek, mert sok olyan ember van, akinek nincs jobb dolga, mint bámulni meg direkt hangosan suttogni rólad, de tanuld meg leszarni. Én a napszemüveggel vagyok így, télen-nyáron hordom, mert könnyezik a szemem, nem bírja a fényt.
2023. febr. 24. 12:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kell vigyázni a fej bőrére mert sok hő távozik el onnan. Én van hogy 10 fokban is húzok sapkát, nem akarok megfázni. Egyébként kit érdekel hogy mások mit gondolnak. A lényeg hogy én ne legyek beteg. Ennyi
2023. febr. 24. 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mért érdekel, hogy egy vadidegen ember mit gondol magában rólad, ha bejön az az 1%, hogy egyáltalán gondol?
2023. febr. 24. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 fok alatt hordok csak sapit, ilyen időben már melegem van. De ahogy neked jó.
2023. febr. 24. 15:24
 8/9 NTBS ***** válasza:
100%
Nincs ilyen határ. Akkor veszek fel sapkát, ha szükséges.
2023. febr. 24. 15:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez kérdés, akkor nem vagy felnőtt
2023. febr. 24. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!