Elméleti kérdés. Itthon mennyire nézik jó szemmel ha egy fiú nőiesen öltözködik?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem azért teszem, hogy mások véleményére legyek kíváncsi. Alkatomból adódóan női rucik passzolnak hozzám, és nem is szégyenlem hordani őket.2023. febr. 20. 16:34
1/8 Metionin válasza:
Semennyire. Túl sokat foglalkoznak az emberek mások kinézetével sajnos. Egy karcsúsított felsőt talán nem vesznek észre de egy szoknyáért már van, ahol megvernének.
2/8 anonim válasza:
Akkor majd megvernek, beszólnak, buzzizznak
3/8 anonim válasza:
Hát abból kiindulva hogy a csinibaba fannikát se verték eddig agyon akkor szerintem téged se fognak.
4/8 anonim válasza:
Ha a nőket sem verik meg a férfias öltözködésért, akkor a fiúknak is van joga nőiesen öltözködni, végülis egyenjogúság van.
Én is úgy öltözök ahogy kedven van.
Sokszor a feleségemmel öltözünk össze, ami annyit tesz, hogy egyszer nőiesek vagyunk, másszor meg férfiasak.
F.46
5/8 anonim válasza:
Íne egy ellenpélda a kérdező linkjében.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Ha ez okés, akkor a férfiak nőies öltözete is legyen az!
6/8 anonim válasza:
Nem igazán, a gender, homoszexuális, női-férfi szerep összemosása ellen Orbán 12 éve uszítja az embereket, láthatóan sikeresen.
7/8 NTBS válasza:
Nem nézik jó szemmel. A magyar egy konzervatív nép.
8/8 anonim válasza:
Mit értesz alatta? Nekem is vannak női osztályról pólóim és farmereim sose vette észre senki. Attól függ a nőies is mennyire nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!