Most komolyan, ennyire horrorisztikusan drága a bőrdzseki ujjának felhajtása, ismertek olyat, aki olcsóbban is megcsinálná?
Figyelt kérdés
A Pólusban van Ruhaklinika, van két bőrdzsekim, amire elég sokat spóroltam, pedig nem is a legdrágábbak. Az egyik 30ezer volt, a másik leárazva 26ezer. Mivel alacsony vagyok és rövid az ujjam, ezért minden hosszú és szeretném felhajtatni, vagy legalább ráncosítani a vállánál. Erre az ajánlatra 21-27ezer ft-ot mondtak darabonként. Én ezt nem akarom elhinni! Gyakorlatilag annyiba kerülne mint a bőrdzsekim vételára. Tényleg mindenhol ennyiért csinálják meg? Varrónőnél ne is próbálkozzak, mert nem lenne hozzá eszköze? Most mit lehet tenni?2023. febr. 17. 10:02
11/14 NTBS válasza:
Próbáld meg, akit a 10-es ír. Ez tényleg túlzás, amit el akarnak kérni.
12/14 anonim válasza:
A ruhaklinika a legdrágább, ne oda vidd. Egy alakítás 5000-nél semmiképp se több, azért varrónő és azért profi, hogy van rá 15 perce gépekkel, semmiképp nem órás munka.
13/14 anonim válasza:
Megtervezi: 2 perc, szétszedi: 2 perc, megvarrja: 3 perc, vasalás: 1 perc.
8 perc alatt kész kell lennie egy alakításnak.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm 10-es,meg fogom keresni a bácsit.
2023. febr. 19. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!