Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen szandál jó lesz ballagás...

Ilyen szandál jó lesz ballagásra, természetesen harisnya nélkül?

Figyelt kérdés
[link]
2023. febr. 16. 13:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem jó, nyugodtan felveheted, papucsban ,nem illik’ menni. Nyilván ez a kevésbé elegáns egy magasarkúval szemben de nincs vele baj.
2023. febr. 16. 16:25
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
Okés szerintem.
2023. febr. 16. 18:14
 13/18 anonim ***** válasza:
62%
Nekem kicsit kínaiban kapható cipő kinézete van.Én nem ilyen cipőben ballagnék el az tuti.Harisnyát illene felvenni még,ha meleg is lesz.
2023. febr. 16. 21:52
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Nincs vele baj, szerintem kifejezetten szép. De sajnos muszáj ballagásra harisnyát húzni, mert ez tényleg egy formális esemény. Lehet kapni direkt olyan harisnyákat amiknek csak a lábujj része hiányzik, azzal tökéletes.
2023. febr. 17. 14:46
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Ballagáson nem egyformában kéne mindenkinek lenni?

A mi 'időnkben' még így volt...

2023. febr. 18. 11:21
 16/18 anonim ***** válasza:
28%
Egy sima 20 denes harisnyát is felvehetsz hozzá ami testszínű orrvarrás nélküli :)
2023. febr. 20. 20:32
 17/18 anonim ***** válasza:
13%
ballagásra (és minden ünnepségre) zárt elegáns cipőben illik megjelenni, valamint szoknyát harisnyával felvenni. ez fontos! emlékszem hogy mikor középiskolába jártam, egy ünnepségen mikor meleg volt, felvettem a fekete rakott szoknyámat de nem húztam harisnyát. az osztályfőnök jól leszidott, otthon pedig bátyám orditott velem, majd szobafogsággal megbüntetett. soha többet eszembe se jutott harisnya nélkül bárhol is megjelenni.
2023. febr. 23. 16:50
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 az elég szomorú, ha valaki azért ordibál veled, mert nincs rajtad harisnya. Inkább magán kellene elgondolkodnia az illetőnek. Észre se veszed, de amit írtál azzal azt mondtad, hogy a saját igényedet másoké alá helyezted és azóta is félelemben élsz. Innen jön a “mit fognak mások” szólni szorongás ami oly sok ember életét teszi tönkre és meggátol abban, hogy önmagad légy. Az osztályfőnököd és a bátyád hibázott itt jó nagyot, nem te.
2024. febr. 21. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!