Ilyen szandál jó lesz ballagásra, természetesen harisnya nélkül?
2023. febr. 16. 13:09
11/18 anonim válasza:
Szerintem jó, nyugodtan felveheted, papucsban ,nem illik’ menni. Nyilván ez a kevésbé elegáns egy magasarkúval szemben de nincs vele baj.
13/18 anonim válasza:
Nekem kicsit kínaiban kapható cipő kinézete van.Én nem ilyen cipőben ballagnék el az tuti.Harisnyát illene felvenni még,ha meleg is lesz.
14/18 anonim válasza:
Nincs vele baj, szerintem kifejezetten szép. De sajnos muszáj ballagásra harisnyát húzni, mert ez tényleg egy formális esemény. Lehet kapni direkt olyan harisnyákat amiknek csak a lábujj része hiányzik, azzal tökéletes.
15/18 anonim válasza:
Ballagáson nem egyformában kéne mindenkinek lenni?
A mi 'időnkben' még így volt...
16/18 anonim válasza:
Egy sima 20 denes harisnyát is felvehetsz hozzá ami testszínű orrvarrás nélküli :)
17/18 anonim válasza:
ballagásra (és minden ünnepségre) zárt elegáns cipőben illik megjelenni, valamint szoknyát harisnyával felvenni. ez fontos! emlékszem hogy mikor középiskolába jártam, egy ünnepségen mikor meleg volt, felvettem a fekete rakott szoknyámat de nem húztam harisnyát. az osztályfőnök jól leszidott, otthon pedig bátyám orditott velem, majd szobafogsággal megbüntetett. soha többet eszembe se jutott harisnya nélkül bárhol is megjelenni.
18/18 anonim válasza:
#17 az elég szomorú, ha valaki azért ordibál veled, mert nincs rajtad harisnya. Inkább magán kellene elgondolkodnia az illetőnek. Észre se veszed, de amit írtál azzal azt mondtad, hogy a saját igényedet másoké alá helyezted és azóta is félelemben élsz. Innen jön a “mit fognak mások” szólni szorongás ami oly sok ember életét teszi tönkre és meggátol abban, hogy önmagad légy. Az osztályfőnököd és a bátyád hibázott itt jó nagyot, nem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!