Lányok, ezek a ruhák mennire tetszenek?
2023. febr. 12. 13:49
4/9 anonim válasza:
A harmadik tetszik, megfelelő kiegészítőkkel fel lehet turbózni, a többi túl basic.
5/9 anonim válasza:
Basic?
A harmadikon kívül konkrétan az összes “gyönyörűen” mutatja, hogy szándékosan felejtettél el fehérneműt venni.
Tudom, hogy jelenleg futtatott hollywoodi csitrikkel most azt a divatot reklámozzák, ami már konkrétan semmit nem takar. Nem vagyok prűd ember, de amiket az utóbbi időben UTCÁN viselnek, már a közszeméremsértés határait feszegetik.
Mert aki nem mű- vagy AA mellei vannak, pont úgy néz ki benne, mint egy összeaszott húsdarab átlátszó nejlonba csomagolva.
7/9 Metionin válasza:
Nekem nem tetszenek kifejezetten, így beállított képeken nem rossz de egy valóságos szituációban még egy vékony, kis mellű nő is folyton igazgatná magán, mert az ilyesmi elcsúszik és akkor már nem azt mutatja, amit "kell". A legtöbb ezeken a bögyös modelleken kifejezetten krvás de rendeltem már olyat pont innen, ami a képen olyan volt de rajtam nem a más testalkat miatt.
8/9 anonim válasza:
Mindegyik tetszik kivéve a 4. Az már nekem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!