Szoktatok turkálóban vásárolni ? Használt cipőt , fehérneműt felvennétek ?
Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 22:22
1/7 anonim válasza:
Néha szoktam ruhákat venni ott,de használt cipőt, fehérneműt tuti nem vennék ott.
2/7 anonim válasza:
Cipőt, fehérneműt tuti nem vennék. Amúgy egy-két dolgot vettem már ott.
4/7 anonim válasza:
Csak ruhát veszek ott, abból is különlegesebb darabokat. Alsóneműt és cipőt csak újonnan veszek.
5/7 Metionin válasza:
Cipőt csakúgy ha láthatóan nem használt, nincs kitaposva, betörve. többször vettem már de mindig benne volt még a matrica is meg minden. Fehérneműt nem.
7/7 anonim válasza:
Aki megtudja venni az új cipőt, az hogy a fenébe nem tudja az új ruhát megvenni?
Egyébként a tv reklámba is elhangzik a vintiden , hogy Laura vagy ki a fhaszom örül, mert megvette magának a kedvenc cipőjét használtan.
Hát, gusztusos mit ne mondjak…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!