Bejön a Megasztár style?
Figyelt kérdés
Most komolyan nektek mi a véleményetek a megasztár stylist-járól? Arról hogy öltözteti fel a zsűrit, műsorvezetőket, versenyzőket?2010. okt. 4. 17:22
2/8 anonim válasza:
Szörnyű!! Főleg az amit múltkor Fridire adtak. Az a ronda szemüveg azzal a ronda inggel. Meg Tillán az a térdnadrágos öltöny. Kész katasztrófa. És csodálkoznak hogy az ország több mint fele az xfaktort nézi. -.-
3/8 anonim válasza:
az a szöges kabát tetszett varga j.bettin nagyon egyedi.de a többi katasztrófa.tilla mint egy paraszt klaudia meg mint egy tini ugy néz ki mester tamás öltözik a legjobban mondjuk most jol nézett ki aránylag enci is de a multkor öcsém...nem fér a megasztárba az indián szerkó
4/8 A kérdező kommentje:
Ahhh szerintem is katasztrófális!!!!!
2010. okt. 4. 17:46
5/8 anonim válasza:
én csak röhögök rajta XD sosem vennék fel olyan "ruhákat"!!!
inkább 1 szál gatyában futkároznék mint azokban!!
6/8 anonim válasza:
borzalmas. az ilyennek felmosófa való a kezébe, nem ruhák. az az indián szerelés egyszerűen nevetséges volt, a friderikuszt rendszeresen egy kiélt b@zinak öltöztetik. na meg az a kockás szoknya a Claudián...a Tilláról nem is beszélve.
7/8 anonim válasza:
Tillán nevetségesek ezek a térdnadrágok csizmával...
nekem a többiek ruhájával nincs bajom.
talán még Szíj Melindát öltöztetik egy öregasszonynak.
de a többieké tetszik.
8/8 anonim válasza:
Akkor nem csak nekem bántotja a szemem... értem, mi lenne a koncepció, vagyis hogy fiatalos, meg lendületes, meg formabontó akar lenni, de amennyit láttam belőle, az katasztrófa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!